hoe je een zadeldak te bouwen voor uw hond huis

Stap 1 – Neem Metingen

Stap 2 – Ridge Board Stud

Stap 3 – Ridge Board

Stap 4 – Rafters

Stap 5 – Bevestig de Rafters

Stap 6 – Multiplex

Stap 7 – Teer Papier en gordelroos

Stap 8 – Bedek de Gable Ends

Als uw hond blijft buiten voor langere tijd, een hond huis is een goede manier om ze warm en beschut tegen de elementen te houden. Het bouwen van een hond huis is gemakkelijk genoeg als je de juiste tools. De bouw van een zadeldak op de top van de hond huis is een optie. Het zal een functionele hond huis aantrekkelijker te maken. Het kan zelfs overeen met het dak op uw huis. Met een zadeldak, kan de hond huis waterdicht worden gemaakt en ingericht zoals u dat wilt. Omdat het zo klein is in vergelijking, wordt de taak veel gemakkelijker in dat je kunt letterlijk staan ​​boven uw werk en bekijk de vooruitgang.

Met de hond huis gebouwd, te beginnen door het nemen van de juiste afmetingen met het meetlint. Ervan uitgaande dat de hond huis is rechthoekig en volledig gebouwd met uitzondering van een dak, meet het halverwege aan beide korte zijden en markeer deze.

De eerste 2 stukken hout aan te brengen is de nok bord studs. De ruiter is het stuk van 1 op 6 dat wordt uitgevoerd aan de top van het dak. De 2 noppen wordt verticaal op het halverwege punt op de korte kanten worden bevestigd.

De spanten moeten werken tot 45 graden. De lengte van de hond huis zal bepalen hoeveel rafters je nodig hebt. Als de hond huis is 4 voet lang, 4 rafters: moet 1 aan elk uiteinde en 2, 16 duim vanaf iedere kant volstaan.