hoe je een zonnescherm aan uw huis

Beslissen u een zonnescherm aan uw huis is het makkelijke gedeelte. De installatie is niet moeilijk als je de volgende eenvoudige stappen te volgen. Meestal zal de fabrikant alle apparatuur en instructies die u nodig hebt te leveren. Deze instructies zijn dezelfde instructies die een professionele installateur nodig zou hebben om hetzelfde werk te doen. Over het algemeen de installatie duurt een paar uur en daarna kunt u genieten van uw nieuwe ruimte voor de komende jaren. Hier zijn een paar stappen aan de slag, maar zorg ervoor dat je alle instructies van de fabrikant van uw specifieke model voordat je begint; Stap 1:. Vind een goede plek; Zorg ervoor dat u een geschikte plaats voor uw zonnescherm. U wilt er zeker van dat het volledig kan worden uitgebreid en teruggetrokken zonder dat er iets in de weg. Heeft u de luifel boven een patio, raam of een deur willen? Maak deze beslissingen vroeg, zodat je niet hoeft te beginnen als je later van gedachten te veranderen; Stap 2:. Beslissen over Material; Bepaal wat voor soort materiaal dat u wilt gebruiken voor uw zonnescherm. Materialen zijn er in verschillende sterktes en texturen. Heeft u een luifel die alleen tinten u van de zon wilt, of wilt u een luifel, die ook houdt de regen af ​​van uw ruimte? Canvas en mariene stof zijn de meest voorkomende types van de gebruikte materialen. Ze kunnen worden behandeld weerbestendig. Sommige mensen zouden liever een lichtgewicht mesh schaduw het gebied, en andere nog steeds een aluminium materiaal voor duurzaamheid willen; Stap 3:. Kies een extensie Lengte; Bepaal hoe groot je je tent uit te breiden nodig. Het kan zo weinig als 1 voet of zo veel als 13 voet, afhankelijk van uw wensen uit te breiden. Grotere patio luifels kunnen vergunningen of toestemming van het bestemmingsplan van commissarissen nodig is. . Stap 4; Een kleine luifel zal over het algemeen niet over deze problemen: Retractable of Vaste; Een laterale arm uitschuifbare luifel zal u toelaten om uw voortent uit te breiden zonder extra ondersteuning. Deze luifels hoeft slechts één gehechtheid aan het huis op de muur. Vele malen slechts vier steunbeugels zijn verplicht aan de muur; Stap 5:. Montage Opties: Hoewel het is een twee-persoons baan, want van de breedte van de meeste luifels, ze zijn niet zwaar of moeilijk om jezelf te installeren. Als u geen ruimte om een ​​monteren op de muur hebben, zet het op de top van de dakrand of verborgen onder het dak overhang; Stap 6:. Manual of elektrische bediening; Als u wilt maken in- en uitrollen van uw voortent makkelijker, je misschien wil je een elektrische motor te installeren. Deze zijn eenvoudig te installeren, maar niet nodig als u wilt handmatig openen en sluiten van de luifel; Stap 7:. Finishing Touches voor Comfort, Zodra u uw luifel en operationele, overwegen of je een probleem hebt met insecten op uw plaats. Je hebt zojuist een perfecte plek om te loungen en te ontspannen, maar je wilt niet zorgen te maken over swatting insecten die erop uit zijn om uw rust en stilte te ruïneren. U kunt bevestigen een aantal open scherm kanten aan de tent.