hoe je keramische tegels lijm

Stap 1 – Raadpleging

Stap 2 – Berekeningen

Stap 3 – Mixing

Stap 4 – Het toepassen

Stap 5 – Het creëren van Ridges

Stap 6 – Het aanbrengen van de tegels

Bij het installeren van uw eigen keramische tegels, is het zeer belangrijk dat u weet hoe u keramische tegels lijm, als een fout kan leiden tot een ongelijke en hobbelige vloer. Dit artikel zal uitleggen hoe u keramische tegels lijm om u te helpen bij het installeren van uw eigen keramische vloer perfect. Volg deze aanwijzingen zorgvuldig bij het voorbereiden van uw keramische vloer tegellijm.

Wanneer u uw tegels te kopen, vraag de dealer of assistent over de aard van keramische vloer tegellijm die zij aanbevelen. Er zijn verschillende soorten lijm die moet worden gebruikt op verschillende tegels. De assistent zal kennis van de verschillende lijmsoorten kunnen leveren en u leidraad wordt. Daarnaast kunt u online zoeken naar deze informatie.

Volg de instructies die bij uw tegellijm aan de hoeveelheid die je nodig hebt te identificeren.

Meng niet te veel tegellijm tegelijk. Als u uw tegellijm in kleinere hoeveelheden te maken, zul je in staat om het beter te mengen, waardoor het de juiste consistentie om uw tegels te leggen.

Gebruik de kleefstof zodra deze gereed. Toe te passen op de verdieping vindt u een tegel troffel nodig. Leg een deel van het mengsel op de troffel en voer het uit over de vloer in een rechte lijn. Zorg ervoor dat je dezelfde hoeveelheid druk te gebruiken bij het slepen van de tegel troffel, zodat het mengsel blijft level. Als het mengsel niet waterpas, wanneer u uw tegels te leggen, zullen ze niet eens. Dit zal u met een oneffen vloer. Toepassen extra lijm zorgen voor een voldoende hoeveelheid om de tegel te leggen.

Als je de lijn van lijm applicatie hebt voltooid, moet je richels te creëren in de lijm. Zoek de tanden op uw tegel troffel. Sleep de tanden door de lijm op de vloer. Nogmaals, zorg ervoor dat je dezelfde hoeveelheid druk uit te oefenen over de gehele lijn, zodat de ruggen zijn zelfs. U moet de tanden in dezelfde richting te slepen als je deed toen je de lijm aangebracht. Vergeet niet om uw ruggen zo recht mogelijk te houden.

Wanneer u klaar bent met het maken van de ruggen, is het tijd om uw eerste tegel te leggen. Om uw tegel te leggen, moet je duwen in de hoek van het gebied waarin u de lijm aangebracht. Druk de tegels op de vloer door een zeer stevig aan te drukken. Zorgen dat de tegel is zo strak tegen de wand mogelijk gedrukt.

Als u deze stappen volgt, zult u in staat om uw tegels te leggen als een professional zou doen. Het belangrijkste aspect is de wijze waarop de keramische vloertegel lijm wordt aangebracht. Zodra je dit onder de knie hebt, heb je geen probleem hebt met uw tegel applicatie.