hoe latex zand textuur te bekomen

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Prime

Stap 3 – Meng

Stap 4 – Aanvraag

Stap 5 – Textuur Designs

Stap 6 – Cleanup

Complex is als het klinkt misschien te trekken uit een textuur afwerking zand voegt slechts één stap om uw home-project. Lees verder voor stap voor stap routebeschrijving naar uw unieke textuur afwerking.

Het maakt niet uit hoe voorzichtig, verf vindt een manier om het land op oppervlakken u niet van plan. Spreid een doek of plastic om alles wat je niet wilt geschilderd beschermen. Verwijder spijkers en de muur hangers. Gebruik kalefateren, gipsplaten reparatie of gips patch om gaten en scheuren te vullen. Doden schimmel en meeldauw, eventueel onder toepassing van een 75% water, 25% bleekmiddel oplossing met een spons of een doek. Laat het gewassen oppervlak drogen dan schilders van toepassing tape rond sierlijsten of andere oppervlakken die u wenst te beschermen.

T-moer en expansie ankers die u wilt gebruiken na het aanbrengen verf zal vereisen dat je spullen papier of laat de pin schroef in het anker om het zand / verfmix verstopt raakt en complicerende het gebruik ervan na uw project klaar te vermijden.

Stained oppervlakken moet een blokkerende vlek primer maar voor een schoon gezicht standaard primer zal doen. Op olie gebaseerde primer beter zal zijn dan latex houden, ook voor het schilderen van tegels of andere oppervlakken die de hechting kunnen weerstaan. Let op: op olie gebaseerde primers vereisen oplosmiddelen om zo schoon dat weeg je primer beslissing met dat in het achterhoofd.

In een menging emmer giet de latex verf en voeg kwartszand (specifiek voor mix, niet strandzand verf) tot ongeveer 10 tot 1 ratio. Meng dan verf een klein gedeelte om het uiterlijk te meten. Pas uw mix met ofwel verf te verdunnen of zand om de textuur te verhogen.

Gebruik een lage stapel of spons roller om verf te rollen op uw oppervlakte. Verf op het hoogste locaties werken je weg naar beneden. Om een ​​uniforme toepassing te garanderen, te schilderen in de lengte dan eerst op en neer gladstrijken van roller merken als je dan gaat de lengte opnieuw met slechts lichte druk. Breng twee lagen (waardoor de eerste om te drogen) voor een uniforme finish.

Zand zal scheiden en de stroom naar de bodem van de verfemmer snel dus elke keer dat u vult uw roller pan het zand / verf oplossing goed te mengen om te zorgen voor een gelijkmatige textuur.

Een plaatsvervanger idee om gewoon het rollen van de textuur is om ontwerpen te maken. Breng een laag zonder rekening te houden roller of kwast merken. Terwijl de verf nat gebruik een kwast, spons of troffel om wervelingen of andere patronen in de finish te creëren. Experiment op een triplex plaat voor toepassing als zodra deze textuur droogt niet-over zal moeten glad worden geschuurd of ze zullen telegraaf door je top coat.

Latexverf cleanup hoeft alleen maar water, zand texturen zal dit proces niet bemoeilijken. Spoel uw roller, kwast en emmers / pannen om alle verfresten te verwijderen. Laat je kwast en roller volledig drogen voordat opslag.