hoe neuten toe te voegen aan deur of raam behuizing

Stap 1 – Markering voor de neuten

Stap 2 – Het nemen van Window Measurement

Stap 3 – Het snijden van de behuizing

Stap 4 – spijkeren de behuizing

Stap 5 – Het installeren van de neuten

Stap 6 – Voorbereiden van de Trim

Stap 7 – spijkeren de Trim

Meet de afstand tussen de verticale merken die aan de onderkant van uw raam of deur frame. Voeg de meting tot twee keer de breedte van uw dekaarde en voeg twee duim.

Knip je dekaarde op de rand in plaats van plat. Maak een mijter aan de uiteinden met dezelfde zaag instelling die u wilt gebruiken wanneer u de hoeken verstek. Draai de hoek door te snijden bijpassende stukken en lijm ze aan de behuizing uiteinden met behulp van de houtlijm. Hou ze in de plaats voor ongeveer een uur met tape van een schilder.

Om de behuizing op zijn plaats op de juiste nagel, uitlijnen met de horizontale merken die aan het onderste gedeelte van uw raam of deur frame.

Plaats een neut op elke hoek van uw raam of deur behuizing en spijker ze met de afwerking nagels. Dit zal ervoor zorgen dat er geen nagel hoofden zal blijken zodra uw project klaar is. Lijn de blokken met de merken die u op de bovenste hoeken van de behuizing hebben gemaakt. Om u te begeleiden bij het maken van zorgen dat uw plaatsing en positionering van de neut is perfect, gebruik maken van de combinatie plein.

Meet de resterende stukken van trim en snijd ze, zodat ze passen tussen twee neuten. Een raamkozijn, zullen deze worden geplaatst tussen het linker blok en de behuizing aan de onderkant en het juiste gewicht en de behuizing aan de onderkant.

Lijn uw stuwing fragmenten met de neuten en de markeringen die u eerder hebt gemaakt en spijker ze op hun plaats. Alle stukken moeten beide worden vastgezet in het ruwe kader en het raamkozijn.