hoe pvc pijp buigen

Stap 1: Maak Markeringen

Stap 2: Het plaatsen van Radius Forms

Stap 3: Het leggen van houten stukken

Stap 4: Met behulp van de Heat Gun

Stap 5: Buigen en verharding van de Pijp

Een project kan eisen dat u PVC pijp buigen. Door dit te doen thuis, kunt u besparen op veel geld. Dit komt omdat speciaal uitgevoerd PVC buisleidingen kan duur zijn. Lees verder voor een systematische gids die zal uitleggen hoe de PVC-buis kan worden gebogen door jezelf.

Gebruik het meetlint en droog marker tot het punt waar het middelpunt plaatsen zou zijn te markeren. De eenvoudigste manier om dit te doen is door het plaatsen van een ander merk 10 inch aan beide zijden van het middelste merk van de bocht. Dit zou het gebied waar warmte moet worden toegepast met het warmtepistool zijn.

Plaats de straal vormt naast de pijp die worden verwarmd. Hoe dichter het blik wordt gehouden, gemakkelijker zou het proces van het buigen van buizen zijn. Het blik moet met de open kant naar boven worden gehouden.

Leg de twee stukken hout zodanig dat de warmte gebied binnen de grens van de buizen en de buis wordt ondersteund van de grond.

Draai het vuur pistool op, houd het 3 inch van de buis, en beweeg het langzaam over de lengte van de warmte omgeving. Tegelijkertijd zet de buis in de richting van de klok. Ga door met de verwarming door middel van de warmte kanon tot de plastic begint te hangen.

Plaats de pijp over de straal vorm en vormen de leiding over de ronde oppervlak. Buig de pijp volgens de gewenste vorm. Veeg de pijp met een natte doek om opnieuw verharden van de kunststof.