hoe stabilisatorstang bus invetten

Stap 1 – Hef voorzijde van het voertuig

Stap 2 – Verwijder D Beugels

Stap 3 – Voeg Grease Fittings indien mogelijk

U moet kruipen onder de auto om uw stabilisatorstang bussen invetten. Er zijn twee manieren om dit veilig te doen. Vertrouw niet op alleen een krik. Gebruik auto hellingen die geschikt zijn voor het gewicht van uw voertuig. Zet de noodrem en zorg ervoor dat de band te gebruiken stopt op de achterwielen. U kunt ook de aansluiting van de voorkant van de auto en plaats kriksteunen aan elke kant.

Zodra de auto wordt opgetild, moeten de werkzaamheden slechts een paar minuten duren. Zoek de D beugels op de stabilisatorstang en draai ze naar een van de bussen te krijgen. Zodra u de beugels hebt verwijderd, smeer een gezonde hoeveelheid lithium vet op de bussen. Zodra u de bussen hebt ingevet kunt u de D beugel vervangen en verlagen het voertuig.

De meeste sway bars niet een plek waar je gewoon een vet pistool kan gebruiken. Met behulp van een after market product als een Zirk fitting zal helpen om het smeren van uw doellat slingeren bus veel gemakkelijker en schoner.