hoe u uw scherm deur hoogte aan te passen

Stap 1 – Zoek de Problem

Stap 2 – Schroeven

Stap 3 – hoogteverstelling

Wanneer u uw scherm deur te installeren, de deur hoogte is iets dat je kan en kan nodig zijn om aan te passen. Zorg ervoor dat u voorzichtig mee, zodat uw scherm deur zal duren voor de komende jaren zijn. U zult ook in staat zijn om uw scherm deur open te krijgen en sluiten met gemak.

Wanneer u merkt dat uw scherm deur zoals het hoort niet in beweging is, vindt u dat er een aantal dingen die mis mee kan zijn. Als het te maken heeft met de manier waarop de deur sluit of opent, dan is het meer dan waarschijnlijk een hoogte probleem dat je gaat te hebben om aan te werken. Wanneer u de deur schuift open of dicht, kijk naar het spoor en de wielen. Kijk of er breekt of ruimten als het rollen. Als dit het geval is, dan zal je nodig hebt om de hoogte te bevestigen.

Er zullen stelschroeven dat je gaat te hebben om uit te vinden met het oog op de hoogte met succes aan te passen voor uw deur. Aanpassen van de schroeven is het makkelijke gedeelte, het is gewoon het vinden van hen dat kan een gedoe. U zult merken dat op veel modellen de stelschroeven zijn langs het wiel. Meestal zal je in staat om deze schroeven te vinden aan beide zijden van uw wiel. Bij een top wielsamenstel, zullen deze schroeven niet te worden aangepast. Er zijn een paar soorten wielassemblages die een soort voorziening die gemakkelijk kan worden verwijderd hebben. U kunt dit doen door het gewoon nieuwsgierige van het kozijn van het scherm deur.

U zult zien dat als het gaat om het daadwerkelijk maken van de aanpassingen, het is vooral een kwestie van trial and error. U dient aan te passen op een manier en kijk of het het werk correct doet, maar als het niet is, dan zullen ze nodig hebben om de andere kant op worden aangepast. Je moet blijven om ze aan te passen totdat u merkt dat de deur geen problemen met het openen of sluiten heeft. U zult merken dat wanneer je draai je de schroeven met de klok mee dat de deur groter zal worden. Als je ze tegen de klok in draait, dan zal de deur korter worden. Het werk aan de hoogte totdat u uw deur te openen en te sluiten met gemak kunnen krijgen. Als u de schroeven te ver linksom, dan is uw scherm deur uiteindelijk uitvallen. Het is belangrijk om te gaan traag en doe gewoon een beetje op een moment. Dit kan u een beetje langer, maar het zal ervoor zorgen dat u in staat om uw scherm deur naar de exacte hoogte zou moeten zijn.