hoe u uw toolbox te verankeren in de achterkant van een vrachtwagen

Stap 1 – Zorg voor Quality Materials

Stap 2 – Get correcte meting

Stap 3 – schuimmateriaal

Stap 4 – Anchor Toolbox

Tips

Een toolbox kan worden verankerd op bed een platform om veilige ruimte toe te voegen voor de opslag van materiaal. Veilige, afsluitbare gereedschapskisten zijn er in verschillende vormen en afmetingen en kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals staal, aluminium en kunststof.

Begin met het kopen van een kwaliteit toolbox en schuim of bekledingsmaterialen. Schuim of opvulling platen moeten dezelfde afmetingen als de toolbox. Meet de bovenzijde van de nieuwe of bestaande toolbox koop schuimmateriaal met vergelijkbare afmetingen. Dit helpt om slijtage te voorkomen.

Het is raadzaam om schroeven of bouten en moeren kopen afhankelijk van wat nodig is om de toolbox op zijn plaats vast. Deze kan nuttig worden als het veiligstellen van een bestaand toestel. De meeste van deze apparatuur kan worden gekocht bij de hardware, monteur of garage winkels.

Gebruik meetlint om de grootte van de toolbox krijgen. Inspecteer bed vrachtwagen en zoeken naar de beste positie om het apparaat te plaatsen. Houd rekening met de afmeting van de gereedschapskist, hoe het deksel wordt geopend en de verrichtingen van de sluis. Zoek een positie die comfortabel de gereedschapskist zal plaats bieden met al deze factoren worden beschouwd.

Gebruik het schuimmateriaal en zorg ervoor dat heeft correcte metingen. Het beschermt het apparaat tegen beschadiging en zorgt ervoor dat ook de verf baan. Plaats het in positie op de truck bed rail voor de vaststelling van de toolbox.

Afhankelijk van het ontwerp van de toolbox, bevestig deze op de truck bed en zorg ervoor dat het veilig is. Voor kunststof gereedschapskisten, gebruik maken van een boor om gaten te porren en hen veilig het toestel ofwel met schroeven of bouten en moeren. Draai de schroeven met een schroevendraaier. Een tang kan worden gebruikt om bouten en moeren vast.

Voor metalen dozen, het vinden van de hardware die samen met het apparaat wordt geleverd. Ze hebben speciale haakschroeven die worden gebruikt om de toolbox de vrachtwagenlaadvloer verankeren. Deze worden bevestigd in voorgeboorde gaten aan de toolbox zijn plaats te houden.

Controleer of j-bouten in voorgeboorde gaten in de toolbox worden geplaatst, leg ze in elk slot als er niet op zijn plaats. Bevestig de toolbox op het bed rail en zorg ervoor dat de bodem is goed opgevuld door het schuimmateriaal.

Til het deksel en zoek de gaten in het toestel. Vanonder de gereedschapskist, plaatst u de haak van de j-bout onder het bed rail. Neem rubberen pluggen en bevestig ze op de schroefdraad. Plaats de noten op zijn plaats en gebruik een tang om ze stevig vast te stellen. Weet niet te veel druk te gebruiken.