hoe werkt een 3-weg cfl werk?

Hoe het werkt

Besparen op elektriciteit

3 manier CFL groeit populair en de mensen zijn begonnen met grote belangstelling in zijn manier van werken te tonen. Het is gemakkelijk om de functionaliteit van een 3-weg CFL begrijpen omdat het gebaseerd is op eenvoudige technologie.

Deze lampen zijn gebaseerd op de omzetting van ultraviolet licht in zichtbaar licht. Een 3-weg compacte fluorescentielamp werkt meestal door het hebben van twee afzonderlijke draden voor de eerste twee niveaus van verlichting of de helderheid. U kunt dit te begrijpen door het lezen van de instantie gegeven: een 30-70 bol zal een 30-watt gloeidraad en een 70-watt filament samen. De 3-weg schakelaar zet vervolgens de lamp in door het schakelen van de 30-watt filament of de 70-watt gloeilampen of zelfs beide, dus een 100-watt volledige helderheid te geven. Dit verklaart ook waarom een ​​3-weg compacte fluorescentielamp meestal brandt uit de meest gebruikte helderheidsniveau eerste.

Een 3-weg compacte tl-lamp of CFL zal ofwel twee afzonderlijke TL-buizen, een voor elk van de eerste twee verhelderende niveaus (wat zeldzaam is), of het zal meestal de helderheid aan te passen elektronisch via een interne spanning of aanpassing. U kunt een hoop geld gemakkelijk besparen door de extra dimmen licht optie CFL’s hebben.