hoe werkt een garagedeuropener batterij back-up te werken?

Drie-Year Life

Waar het zit

Hoe werkt het eigenlijk

De garagedeuropener back-up batterij is een geweldig hulpmiddel om te hebben. Het installeren van dit stukje technologie kunt u toegang tot uw garage door de deur, zelfs als de stroom uitvalt.

De back-up batterij heeft een 3-jarige levensduur en doorgaans is ofwel oplaadbare of gemakkelijk vervangbaar. Vele malen, kunt u deze gebruiken voor ongeveer 20 verschillende toepassingen of rotaties voordat zij om het te veranderen naar een ander.

De back-up batterij moet worden geplaatst op de top van de garagedeuropener en eigenlijk stekkers recht in. Af en toe zal je een model dat een apart vakje voor woningen is te vinden. Hoe dan ook, het controleren om ervoor te zorgen dat het goed zit en aangesloten zal garanderen dat het werkt wanneer je het nodig hebt.

Wanneer de stroom uitvalt, de batterij, die zit op de top van de opener, kicks in. Hierdoor kan het systeem om de werkelijke opener en werken overschrijven off van de batterij. De deur gaat open en dicht als normaal.

Ervoor zorgen dat de batterij is opgeladen is het allerbelangrijkste. Wanneer u in een binden, zal dit stukje technologie zorgen ervoor dat u uw garagedeur kan werken als dat nodig is.