hoeveel kost thuis venster tint meestal kosten?

Het installeren van huis raam tint kan een geweldige manier om geld te besparen op uw elektriciteitsrekening zijn. Het toevoegen van window tint kunnen hot spots tijdens de zomermaanden een minimum te beperken, waardoor u uw airconditioner minder vaak uit te voeren. Naast bespaart u geld op uw energierekening, de prijs van getint glas zelf is zeer redelijk. De films voor de meeste window tint kost tussen de $ 2,25 en $ 3,00 per vierkante voet. Als u ervoor kiest om te installeren het raam tint zelf, kon je een paar honderd dollar te besparen in installatiekosten, evenals aftrekken van de kosten van materialen op uw 2009 belastingaangifte;. Met behulp van Pre-Cut Film;. Het toepassen van venster tint aan uw huis is een makkelijk DIY project te voltooien. Veel populaire hardware-winkels bieden kwaliteit getint glas tegen redelijke prijzen. Als je een beginner bent, moet je beginnen door de aankoop van het venster tint die vooraf gesneden. Pre cut huis window tint kan eenvoudiger te installeren en biedt dezelfde geld besparen voordelen van de aankoop van getint glas op de voet. De prijs voor dit type film is meestal aan de hogere kant, met het laagste wordt $ 2,75 tot het hoogste wordt $ 3,00 per vierkante voet, afhankelijk van uw locatie.