hot topics: bewaar dit waterspuwer veilig voor de winter

Origineel bericht: Concrete Gargoyle

Hoogtepunten uit de Thread

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Ze weren boze geesten uit de buurt van uw huis, dus zorg ervoor om goede zorg te dragen voor uw waterspuwers. Als hij de hele zomer is geweest, zal de verandering van het seizoen zijn een bedreiging voor zijn beton vleermuis vleugels of hoektanden? Het Forum klaar op de borstwering, wachtend om het antwoord te geven.

wildbill7145 Lid

Dus, een paar jaar geleden mijn vrouw en ik kocht een betonnen waterspuwer. Het is vrij groot. Nou ja, niet groot, maar groot genoeg om een ​​ton te wegen! Zowat blies mijn schouder de eerste keer dat ik verplaatst.

Hoe dan ook, in de lente, zomer, herfst hebben we door de voordeur naar buiten. Wij brengen meestal in de winter en zet het in onze woonkamer. De man die we kocht het van zei dat het prima buiten in ons klimaat, maar het wordt begraven in de sneeuw en we niet krijgen om onze kleine fella te zien.

Dit jaar hebben we verzuimd om in te gaan tot nu toe. Het is relatief koel out (O graden Celsius), maar we hebben de houtkachel gaan binnenshuis die nu heter dan de naven van de hel.

Mijn vraag is, zijn er risico’s om zich rechtstreeks te deze arme koude fella in de woonkamer waar de houtkachel is en het is echt warm, of moet ik verplaatsen naar een kamer aan de andere kant van het huis voor een paar dagen om langzaam te wennen ?

We betaalden een eerlijke bedrag voor en ik wil niet dat de arme man te kraken of iets dergelijks.

Gunguy45 Super Moderator

Ik zou acclimatiseren aan laten vocht egaliseert … hetzelfde in het voorjaar. Zet het buiten met een bos van vocht in en krijgen dan een bevriezing … ouch. Waarschijnlijk niet zo groot een deal bij het verplaatsen binnen.

Pilot Dane Group Moderator

Er is geen kwaad in het langzaam acclimatiseren het beest dus waarom niet? Ik zou het brengen in de garage voor een dag of twee voordat ze in het huis en daarna nog een paar dagen voordat ik het naast het vuur zou proberen.

Pecos Lid

Met hetzelfde probleem met mijn Brass Monkey. Hij wil IN!

chandler Forum Topic Moderator

Ik haat het als ze gewoon staan ​​kijken. Ik zou doen als Dane gesuggereerd, rol het op een vlakke platform rol in de garage, in ieder geval totdat het uitgedroogd enigszins, dan geleidelijk in het huis. Ik zou niet houden te dicht bij de open haard, dat wel.

wildbill7145 Lid

Bedankt jongens. Yep, het gebruik van een bewegend dolly die maximaal 800lbs. Ik zal het in te brengen en zet het in de wasruimte, die aan de andere kant van het huis voor een dag of twee. We hebben geen garage.

Chandler, bedoel je zet het niet in de buurt van de houtkachel voor een tijdje of voor de rest van de winter? Hij leefde ongeveer 5 voeten vandaan van de houtkachel in de afgelopen 3 jaar. Hoop dat is hem niet langzaam doden.

Wij houden van waterspuwers. Heeft u een familie van hen. De kleine jongens zijn al in het huis, we net papa vertrokken buiten want hij is de zwaarste en degene die we talmen bij het verplaatsen van de meest. Ik zal enkele foto’s later te nemen.

chandler Forum Topic Moderator

Nou, als hij koud wordt, kun je hem dichter bij de open haard te verplaatsen. Verbied je aangeklaagd dan waterspuwer discriminatie. Echt, ik denk dat het dichter bij de bron van warmte, de droger hij zal komen, en concrete houdt niet van buitensporige hoeveelheden warmte. Kon afspatten veroorzaken.

wildbill7145 Lid

De familie

De kinderen

De grotere kinderen (eerste is van mij, de tweede is mijn vrouw’s favoriet)

Mijn allereerste waterspuwer (net een beetje vent)

Grampa en niet te worden geknoeid met

Concretemasonry Lid

De temperatuur is niet welke concrete ruïnes. Het heeft een enorme capaciteit te absorberen en geven warmte / koude.

De verslechtering met beton is de afwisselende cycli van koud en warm (vries dooi) wanneer het verzadigd is. Als de idioot dat die cast slim genoeg om gasbeton gebruiken, afwisselend vries / dooi cycli was niet terwijl verzadigd uiteindelijk een probleem zou kunnen worden in een paar decennia.

Je hoeft niet om de baby een betonnen “trol.” Alle trollen en waterspuwers zijn verwante, maar gewoon gaan onder verschillende namen afhankelijk van waar ze vandaan komen. Trollen komen meestal uit koelere streken;. Wildbill7145 Lid

Bedankt voor de info Concretemasonry! Niet zeker of de man was een idioot. Hij zei dat ze waren goed buiten hier het hele jaar door en zei dat als er iets gebeurd om het terug te brengen. Uit de geluiden van de dingen die hij het maken van hen voor altijd. Wij willen alleen maar om hem naar binnen te brengen, zodat we hem kunnen zien in de winter en niet begraven onder 2 voeten van sneeuw.

stephsabri95 Lid

Ja, ik hou van waterspuwers. Mijn waterspuwers Ik maak zijn gemaakt van massief beton! Dus u zult geen probleem met het weer hebben.

Voor meer waterspuwers ga naar: http: //www.this website / forum / bakstenen-metselwerk-asfalt-beton / 484.711-beton-gargoyle.html # ixzz2kfpyWN6Q