hot topics: wanneer u vertrouwt uw sanitair reparatie?

Origineel bericht: soldeerverbinding vraag

Hoogtepunten uit de Thread

onderwerpen

Hier bij we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om idee├źn en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Misschien weet u hoe te solderen en misschien heb je niet. U vond het oorspronkelijke probleem en repareerde het, en je nieuwe pijpverbindingen er goed uitzien. Maar wat als ze lekken het moment dat je je terug te keren? Hoe lang om u te wachten om te weten of je een goede baan hebben? Het Forum keer het uit.

zmike Lid

Ik deed wat soldeerverbindingen en het is al 2 dagen, klop op hout geen lekken dat ik kan zien. Wanneer is het veilig om te sluiten op de muur? Is 2 dagen voldoende tijd om te controleren?

PJmax Group Moderator

Als u een lek moest je zou weten in een paar minuten.

czizzi Forum Topic Moderator

Laat water om ervoor te zorgen dat u alle lucht in de leidingen verdreven en controleer dan. Schakel de gewrichten van elke flux en controleren door zowel visuele en door af te vegen met een vinger en op zoek naar enig teken van vocht, zoals een reflectie op je vinger. Ik heb ook verpakt toiletpapier rond de gewrichten en terugkomen. Als er vocht aanwezig is, zal je het ziet op het papier.

Handyone Forum Topic Moderator

Een slechte soldeerverbinding zal spuiten water door pin gat lekken. Het is heel duidelijk en meestal niet de beste dag. Het kan ernstige overstromingen veroorzaken voorzover niet onmiddellijk na opgemerkt. Het water zal blijven spuiten of lekken totdat leidingen zijn afgetapt.

De beste preventie is om ervoor te zorgen gewricht is hot, flux is hot, en soldeer vrij stroomt. Als u probeert te solderen toe te passen en het plakt of niet stroomt, is het niet warm genoeg.

zmike Lid

Hoe lang zou je wachten voordat het sluiten van de muur?

Handyone Forum Topic Moderator

U kunt close-up van de muur onmiddellijk na het controleren op lekken. Als een joint niet direct lekt nadat het water weer op, is de kans groot dat het zal nooit lekken.

guy48065 Lid

Ik veronderstel dat je kon “de lat” en druktest met lucht en een meter – het toezicht op de tijd dat je voor gasleiding testen te doen. Ik zou alleen moeite als de schade veroorzaakt door een potentieel lek zeer lastig of erg duur zou zijn.

Lees meer op: http: //www.this website / forum / sanitair-piping / 546.717-soldeer-joint-question.html