hot tub onderhoud: hoe de juiste chloor op peil te houden

Controleer de pH-niveau

Voeg de Chloor

Keeping up met een hot tub onderhoud is niet moeilijk te doen, maar je moet ervoor zorgen dat het chloorgehalte van uw hot tub is evenwichtig te allen tijde. Er zijn eenvoudige manieren om te controleren of dit. Volg de onderstaande instructies om uw hot tub in de top draaiende te houden.

U kunt de pH-waarde van uw hot tub te controleren met behulp van de strip in uw chloor kit. doopt het gewoon in het water en vergelijk de kleur die verschijnt op de kleurenkaart op de zijkant van de container. Dat zal aangeven of je meer of minder chloor nodig. U kunt kopen teststrips op hun eigen, alsmede voor een goedkope prijs.

Voor elke 200 liter water die je in je hot tub, gebruik 1 eetlepel van chloor. dat is een algemene vuistregel, maar contact op met de betreffende fabrikant voor uw product om te zien wat zij aanbevelen. Het is belangrijk dat chloor zo hoog als noodzakelijk, omdat bacteriƫn snel groeit in heet water omgevingen houden. Controleer uw hot tub regelmatig om ervoor te zorgen dat het niveau hoog blijft.