huisbrandolie opties

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

De kosten van het verwarmen van een woning stijgt elk jaar. Hoe kan men kiezen welk type verwarming unit te installeren in hun huis? Alle factoren die verder gaan in het kiezen kan ontmoedigend zijn. Hier zijn slechts een paar opties die u kunnen helpen beslissen.

Gedwongen Air Verwarming

Geforceerde lucht is de meest voorkomende vorm van huisbrandolie. De componenten van het systeem omvatten een thermostaat, leidingen en een oven. Al deze onderdelen werken in harmonie om het huis warm te houden. Zodra de temperatuur beneden welke ligt aan de thermostaat, de thermostaat relais een boodschap naar de oven. De oven ontbrandt, trekt in en warmt de koude lucht en maakt gebruik van een ventilator om warmte terug in het huis te forceren. Zodra de lucht bereikt, wat is ingesteld op de thermostaat, het apparaat uitgeschakeld. Geforceerde lucht verwarming is een zeer snelle manier om het huis te verwarmen.

De voordelen van geforceerde lucht-systemen omvatten lagere initiële installatie kosten. Ze is ook geschikt voor centrale airconditioning units, het hele huis luchtreinigers en luchtbevochtigers. Eén systeem biedt 4 voordelen. Als je in een gebied dat zowel de verwarming en koeling nodig heeft, zou geforceerde lucht de weg te gaan.

Stralende vloerverwarming

Stralingswarmte is een zeer comfortabele en een gelijkmatig verdeelde soort warmte. De meest voorkomende installatie van stralingswarmte gaat heet water tubing ingebed in de vloer. Het water wordt verwarmd door een boiler die wordt gevoed door een van beide aardgas, propaan, elektriciteit of olie. Dit is een vrij energie-efficiënte manier om uw huis te verwarmen. De verwarming cyclus is een beetje langzamer dan geforceerde lucht, omdat het hete water tubing nodig heeft om de vloer te verwarmen en vervolgens de vloer om de lucht te verwarmen. Het kan duur om te installeren en als er ooit iets mis is met het systeem gaat (zoals een buis barst) de toegang tot de buis is zeer moeilijk en kostbaar kan zijn. Als u airconditioning wilt, zou het een apart systeem en leidingwerk vereisen. Dit is een geweldige vorm van warmte voor mensen met allergieën omdat er geen blowers of ventilatoren circulerende stof en huidschilfers. Ook is het niet uitdrogen van de lucht als een geforceerde lucht verwarming.

pellet Stoves

Pelletkachels kan worden gebruikt om slechts één kamer (zoals een kelder) te verwarmen of achteraf worden ingebouwd in uw huidige leidingen voor hele huis verwarming. De meeste pelletkachels zijn self-ontbrandt en hebben een thermostaat, zodat ze zelf aan en uit kan schakelen. Pelletkachels vereisen dagelijkse reiniging uit de as pot en moeten handmatig worden gevuld met pellets. Zodra de hopper gevuld, maar er moet de hele dag en nacht duren afhankelijk van de buitentemperatuur en de grootte van de eenheid. De interne vijzel levert de pellets uit het reservoir op een constante basis om het vuur branden op een constante snelheid te houden. Pelletkachels vereisen speciale ventilatie, zelfs als u op dit moment hebben een schoorsteen, en moet worden geïnstalleerd door een professional.

infraroodstralers

Infraroodstralers zijn er al veel meegemaakt langer dan je zou denken (sinds 1930). Hoewel ze zijn geweldig om een ​​beetje warmte toe te voegen aan een eenpersoonskamer, worden de meeste eenheden niet bedoeld om een ​​hele huis te verwarmen. Infraroodstralers zijn elektrische en het gebruik van elektromagnetische stralingswarmte om de omgeving te verwarmen. Dit is dezelfde soort warmte door de zon, maar zonder UV-stralen door blootstelling zon. De units zijn zeer rustig, want er is geen ventilator of blower. De buitenkant van het toestel niet erg warm, dus het is veel veiliger om te gebruiken dan een kachel. Er zijn vele versies van infraroodstralers op de markt vandaag. Kiezen voor een ThermostaatverwarmingenKwaliteitsverwarming omdat low-end modellen hebben de neiging om slechts een of twee seizoenen na het plaatsen werken.

Naast bovengenoemde warmtebronnen er ook hydro warmte (vergelijkbaar met stralingswarmte) en aardwarmte. Doe je huiswerk voordat het kiezen van een warmtebron. Houd rekening met de initiële kosten, op de lange termijn de kosten en het onderhoud van elke eenheid. Je weet nooit hoe Old Man Winter gaat om het seizoen te leveren, dus wees voorbereid.