hoe een elektrische afrastering break locator werken

Een elektrische afrastering kan problemen veroorzaken als het gebroken wordt, of verliest zijn afgerond circuit. Zowel ondergrondse hekken en de bovengrondse die een omheining onderbreking locator is de weg te gaan om efficiƫnt vinden waar de oorzaak van het probleem is. Hoe een locator werkt is dat elektriciteit afgeeft 2 dingen, elektriciteit en het bijproduct van dit is een radiogolf.

Radio Golven en Direct Current

Het is interessant om te weten dat alle schrikdraad installaties dragen een radiosignaal daar bevinden de verspreiding van de elektrische stroom. Het is dit signaal dat een locator zou gebruiken om het hek lijn detecteren van breuken in het systeem op te sporen. Zoals met een halsband op een onzichtbare, onder de grond hekwerk, de halsband reageert op de radiogolven van het hek te draaien op de schokkende apparaat. De schok komt niet uit het hek zelf komt van de kraag die wordt ingeschakeld door de hekken radiosignaal.

Bovengronds schrikdraad maakt gebruik van een elektrische schok als afschrikmiddel als het eenmaal is aangeraakt of contact maakt met de huid. De eigenaar kan de kracht van deze stroom bij de relaiskast te reguleren. Dit is dus een hek kan worden daagden voor grote vee en afgewezen voor kleinere dieren om beschadiging te voorkomen slecht met elektrocutie.

Radio Wave detectoren

De meest voorkomende en in de volksmond effectieve methode om breuken in zowel onder de grond en bovengrondse elektrische afrastering systemen is door middel van een radio-uitzending. Als je loopt de omtrek van uw afrastering lijn, zal deze radio uit een zoemend of lichte statische ruis geven als je gaat langs de lengte van de lijn. Als de lijn wordt verbroken of verstoord door een kortsluiting in de lijn of een obstructie, zal het radiosignaal lag, de pitch of zelfs helemaal dood te gaan. Dit is een signaal dat er geen elektrische stroom op deze plaats omdat er geen radiosignaal uit je draden op deze locatie.

Broken Circuit detectoren

Een andere werkwijze die niet is voorgesteld als het is arbeidsintensief, en kan enige tijd duren te bereiken, gebruikt een detector circuit of spanning lezer. Dit is een beetje meer betrokken, als je nodig hebt om de draad op uw apparaat dat een karwei op een onzichtbare omheining kan aarden. Een begraven of onzichtbare omheining is moeilijker om mee te werken, want je moet eerst vinden hek zelf, en de mensen hebben gezegd dat het gewoon makkelijker op dat moment aan het hele ding te vervangen.

Zodra u de aardingskabel bevestigd aan uw elektrische afrastering, neem de sonde eind om te controleren of een breuk in het circuit door het lezen van uw voltage meter. Het toestel heeft een spanning lezer erop en het zal niet registreren als er geen stroom aanraken van de sonde eind van het apparaat. Dit alles doet gebruikt de stroom in uw afrastering de meter van stroom en de regelaar bepaalt de totale output van die stroom. Wanneer de meter op nul staat, en je op een lijn, gewoon terug te reizen totdat je een lezing opnieuw. Nadat u de locatie hebt bepaald waar de huidige verdwijnt, heb je de pauze gevonden.