hoe een kettingaandrijving garagedeuropener werken

Een kettingaandrijving garagedeuropener is één van de opties om uit te kiezen in een automatische deur-openingssysteem. Deze systemen die uw garagedeur de macht komen in twee soorten: cardanaandrijving en trolley systemen. De kettingaandrijving in een van de drie rassen van trolley systemen, de andere twee zijn riem schijven en schroef drives. Een kettingaandrijving opener verschilt op verschillende manieren qua techniek, kosten, en zelfs hoe veel lawaai maakt.

Heffen en dalen Vermogen

Zoals de naam al doet vermoeden, de kettingaandrijving opener maakt gebruik van een keten loopt langs een spoor naar de elektrische motor die liften en verlaagt de deur te bedienen. Uw garagedeur wordt daadwerkelijk gecontroleerd door een systeem van tegenwicht veren en kabels die bepalen hoe veel kracht uit te oefenen, en de motor alleen maar bepaalt hoe ver de deur opent of sluit. In een trolley systeem wordt de wagen verbonden met een arm die naar de top van de garagedeur bevestigd. Deze arm schuift heen en weer naar de beweging van de deur te controleren, en de kettingaandrijving is een van de mechanismen die dit mogelijk maakt.

Chain Drive Beweging

De keten die uw garagedeur aandrijvingen wordt geïnstalleerd als onderdeel van een assemblage-eenheid gekoppeld aan een systeem van trekveren, allemaal aangedreven door een elektromotor die een signaal van uw garagedeuropener ontvangt. De ketting, in dit geval nodig is om de wagen in de juiste richting om de deur te bedienen. De kettingaandrijving is aangesloten op een systeem van rollen, tandwielen en pennen die uitgebalanceerd om de deur soepel steeds openen en te sluiten zijn. Een voordeel van een kettingaandrijving is dat het volgt dezelfde basisprincipes als een katrol systeem, dus het kan nog steeds handmatig worden bediend als er een stroomstoring of andere noodsituaties.

De kettingaandrijving garagedeuropener wordt naar de achterkant van de garage aan de power unit. De ketting is aangebracht rond het aandrijftandwiel op de motor die wordt aangedreven door elektriciteit aan zowel de trolley en de deur heen en weer bewegen. De ketting lus rond een spansprocketwiel aan het andere uiteinde van de hoofdaandrijving spoor en dit ingevulde cirkel stelt de elektromotor de ketting draaien, waardoor de trolley aan de deur te heffen. De ketens worden gebruikt in keten drives zijn de minst dure van de drie types van de wagen systemen, en ze kunnen het langst, ooit een aantal veel voorkomende problemen met hen worden aangepakt.

Kettingonderhoud

Sommige huiseigenaren verslag van de ketting in een kettingaandrijving opener kan geleidelijk los te maken. Dit kan problemen met hoe vlot de deur werkt en kan zelfs leiden tot het vast komen te zitten of gevaarlijk naar beneden te snel te maken. Periodieke controles van uw keten aandrijfsysteem zal veel doen om deze problemen te voorkomen. Veel erover eens dat een nadeel kettingaandrijving opener systemen is de hoeveelheid geluid die ze maken, ze zijn zeer luid elke keer dat de deur wordt bediend in vergelijking met andere, zoals het gordelsysteem. Echter, er is een akkoord dat is de moeite waard tolereren voor de voordelige prijs en de lange levensduur van de ketting als het in goede staat wordt gehouden.