hoe goot regenpijpen aan stucwerk hechten

Zoek de Downspout

Monteer de Downspout

Stucwerk getextureerde muren zijn erg sterk, dus het bevestigen goot regenpijp moet eenvoudig zijn, op voorwaarde dat u redelijke zorg nemen.

U kunt al een downspout kruispunt in uw dakgoten. Dit geeft de locatie van de downspout bepalen. Gebruik een schietlood een verticale krijt lijn tegen het stucwerk te markeren iets aan de ene kant van de downspout kruising.

Met het metselwerk bits, boren door de dikte van het stucwerk met tussenpozen van 5 voet. Boor een gat de horizontale afstand van de eerste opening gelijk aan de afstand tussen de 2 zijden van de downspout riemen. Het tweede gat is gewoon naar de andere kant van de downspout kruising.

Schroef de downpipe bandjes om het stucwerk met behulp van de gaten die u hebt geboord. Het kan gemakkelijker zijn om de leiding te voeden door middel van de reeds aan de muur banden, vooral als u werkt op een ladder. Zolang de bandjes zijn strak tegen het stucwerk, zou er geen probleem zijn. Zorg ervoor dat u de downspout secties op de juiste manier up-brede einde aan de top-en gebruik de meegeleverde afdichtingen;. Zodra de pijp is aangesloten, kunt u stucwerk van toepassing op de randen om het te helpen in combinatie met het gebouw.