hoe houten plantenbakken assembleren

Stap 1 – Clear Work Area

Stap 2 – Open Dozen en Locate Instructions

Stap 3 – Organiseer Parts

Stap 4 – Controleer elke Part

Stap 5 – Finish Toevoegen aan Wood

Stap 6 – Gebruik Quality Varnish

Stap 7 – Monteer Planter One Piece op een Time

Stap 9 – monteren zonder schroeven First

Stap 10 – Monteer Base en Sides

Stap 14 – Seal Schroeven maak Waterdichte

Houten plantenbakken komen in kit-vorm en moeten worden gemonteerd. Hoewel de instructies worden meegeleverd met de kits, is het vermeldenswaard dat een georganiseerde aanpak assemblage veel gemakkelijker kunnen maken.

Duidelijk een gebied waar u de plantenbak kunt samenvoegen met ruimte om jezelf te spreiden.

Open voorzichtig de dozen van de planter kwam in en zoek de montage-instructies.

Controleer of u alle onderdelen die je zou moeten hebben en zet ze in aparte stapels, zodat het gemakkelijk is om elk deel te vinden wanneer u dat wilt. Let vooral op kleine onderdelen zoals schroeven.

Inspecteer elk houten deel en zorg ervoor dat het is geboord, waar de instructies geven aan dat het zou moeten zijn.

Als de planter onderdelen die niet zijn afgesloten en klaar is, kenmerkend voor veel moderne planters, kan het nodig zijn om een ​​aantal goed glas papier te gebruiken op te geven die mooie satijnen het gevoel dat hout kan aannemen.

De beste manier om een ​​houten planter af te dichten is om een ​​goede kwaliteit vernis gebruiken voordat u begint met monteren. Dit geeft je de beste kans van het afdichten van de uiteinden van elke houten onderdelen, alsmede alle overige delen die zal worden verborgen zodra de planter wordt geassembleerd geven.

De zijkanten en de bodem van een modern openlucht planter zijn meestal onafhankelijk geassembleerd en vervolgens aan elkaar gemonteerd. Verzamel de stukken die u nodig heeft voor de ene kant en monteren volgens de instructies,. Soms is de individuele stukken past alleen samen op een manier, dus als u vindt dat een stuk niet goed past, probeer rond te draaien. Dit kan belangrijk zijn als er proef voor schroeven die alleen overeenkomen wanneer de stukken correct zijn verbonden

Voor zover mogelijk, assembleren de kant zonder gebruik te schroeven om ervoor te zorgen dat je het goed hebt. Vaak een beetje oefening of een droge run zal zeer nuttig zijn.

Verzamel alle 4 zijden en ervoor te zorgen dat de schroeven naar huis goed gereden. De partijen moeten stijf met geen flexibiliteit en geen onderdelen los te voelen zijn. Als de basis niet een stuk hout, assembleren de basis. Probeer de 4 kanten op elkaar met de basis te zetten om ervoor te zorgen dat ze goed zal passen. Soms is dit makkelijker als de 4 zijden zijn verbonden met de basis plantenbak vorm te maken;. Soms is de basis zal passen in een groef in de zijkanten in de buurt van de bodem te snijden. In dit geval zet 3 kanten op elkaar om ervoor te zorgen dat de basis zal in de groef en dat de groef ontmoet op alle 4 zijden glijden.

Zorg ervoor dat alle bouten en bevestigingen goed vastzitten en, als je de houten onderdelen zijn gelakt, druppelen een beetje lak op de schroefkoppen of toe te passen een beetje waterafstotend zodat het water niet dringen in het hout door het schroefgat;. Als je eenmaal hebt samengesteld uw houten planter kunt u denken aan het vullen met planten.