hoe je een bankschroef te hechten aan een kolomboormachine

Stap 1 – Overweeg een draaitafel

Stap 2 – Bepaal de plaatsing

Stap 3 – Plaats de Vise

Stap 4 – Secure IT

Stap 5 – Test Het

Een kolomboor maakt nauwkeurige gaten in houtbewerking. De bankschroef is een klemmende tool die hecht aan de kolomboormachine tafel en houdt het hout of metaal in plaats terwijl u gaten te boren. Het is eenvoudig om een ​​bankschroef aan uw kolomboormachine. Alles wat je nodig hebt is een paar eenvoudige gereedschappen en ongeveer 30 minuten van uw tijd.

Voordat u een bankschroef aan uw kolomboor tafel, wilt u misschien denken ook het bevestigen van een kolomboormachine tafel. Hiermee kunt u de bankschroef in elke richting je het nodig hebt draaien. Door het aanbrengen van een draaitafel, kunt u veel verschillende hoeken gaten te doen. Een draaitafel zal je ook toestaan ​​om een ​​bankschroef hechten aan het. In feite is de tafel wordt geleverd met vooraf gemaakt met gaten in om voor u om dat te doen.

Als u kiest voor een draaitafel niet te gebruiken, moet u bepalen waar op de tafel je de bankschroef wilt. Wil je denken aan het materiaal dat u het meest gebruikt en hoe u het nodig heeft op zijn plaats gehouden.

Nu moet je de bankschroef te plaatsen op de tafel. U moet het direct te plaatsen over de gaten die al op zijn plaats zijn. Je moet in staat zijn om line-up van de gaten in de bankschroef met de voorgeboorde gaten in de kolomboormachine tafel.

U zult overal gebruiken vier tot zes bouten aan de bankschroef vast te zetten aan de boor pers. Plaats elke bout in de eerste, dan van onder de tafel, zult u de moeren hechten aan de bouten. Zorg ervoor om hen te scherpen. Bezuinigingen zullen twee sleutels, één aan de bovenkant en één bout de moer vereisen, rijden ze in verschillende richtingen.

Je weet nooit of iets werkt totdat u het te testen. Dus pak een stuk hout en markeer waar je zou willen om een ​​gat te boren. Leg het hout in de bankschroef en lijn het met de boor. Op dit punt kunt u de bankschroef spannen. Sommige bankschroeven schuiven heen en weer gewoon een beetje om tegemoet te komen voor kleine fouten in plaatsing. U kan het materiaal gemakkelijk aan te passen door het losdraaien van de bankschroef en bewegen meer dan een beetje.

Als je altijd het houden van uw materiaal en proberen om te multitasken met de boor pers, wil je misschien kijken naar het krijgen van een bankschroef voor uw machine. Een paar minuten van het bevestigen van het accessoire zal u zich afvragen waarom je het niet eerder had gedaan.