hoe je een betonblok muur boven de vorst lijn te bouwen

Stap 1 – Het graven van een geul

Stap 2 – Het maken van de formulieren

Stap 3- Assembly

Stap 4 – Afwerking Up

Het bouwen van een betonnen blok muur kan moeilijk lijken op het eerste, maar door het volgen van een paar instructies is makkelijker dan je denkt. Eerst zult u wilt controleren met de bouw afdeling van uw gemeente om te bepalen of u een vergunning nodig heeft.

Net onder de vorst lijn van uw muur graven van een geul. Maken het gebied breed genoeg voor de muur. U krijgt voldoende ruimte om te graven en giet nodig.

Zag 3/4 inch multiplex in panelen 3 inches groter dan de hoogte van de wand zijn. U wilt deze panelen uit te breiden boven de grond. Om eenvoudig te verwijderen, jas zorgen voor de multiplex met motorolie. Hammer nagels 2-by-4 hout in de multiplex. Space deze stukken 20 inch uit elkaar.

Teken de vorm met stukjes triplex en 2-door-4 hout. Dit zullen de binnenkant spreaders. Zodra het formulier is op zijn plaats, zult u willen ervoor zorgen dat ze zijn niveau. Brace deze met inzet. Vervolgens krijgt u het formulier te duwen in de grond en rijden op het spel staat.

Zodra het beton is uitgehard, verwijdert u de formulieren en de dop op de muur met bakstenen.