hoe je een deur behuizing te bouwen

Bij het bouwen van een d oor behuizing, de eerste stap is het meten hoe groot de deur wilt. Weten deze afmetingen voordat u begint zal zorgen voor minder werk als je in het project.

Krijgt twee bouten die parallel aan elkaar in de breedte zijn. Markeren de hoogte dat je ze wilt en snijd elke stud op maat. Zodra de balken op de juiste maat gesneden, maak beide parallelle studs met een korter staafje bovenaan. Zodra je dit hebt, heb je een basis schets voor uw deur behuizing. Monteer het kozijn in de muur en voeg een deurstijl langs het midden van de behuizing.

Nu, markeren waar u scharnieren zal worden gevestigd. Dan moet u de juiste instellingen voor schietlood. Als je deur behuizing is niet schietlood, gebruik dan een houten shim om het te peilen. Voeg vervolgens het interieur molding op kozijnen en laat de randen van het frame vrij. Hierdoor kan de deur te zwaaien. Maak vervolgens de scharnieren van de deur behuizing. Zodra dit alles is compleet en geïnstalleerd, heb je met succes afgerond uw deur behuizing. Sluit de deur en de deurknop en je zult u gebouwd hebt eigen deuropening.