hoe je een downspout monitor aan

Stap 1 – Get On The Roof

Stap 2 – Verwijder de Downspout

Stap 3 Plaats Downspout op Ground

Stap 4 – Maak de Downspouts

Stap 5 – Cut Mesh Passend

Stap 6 – Druk Mesh in Downspout

Stap 7 – Re-attach Downspouts

Een downpout scherm is een belangrijk onderdeel van uw huis goot systeem. Een goot systeem is ontworpen om water dat zich ophoopt in en rond de daklijn van het huis te nemen en te verplaatsen uit de buurt van buitenoppervlak en de gronden van het huis, en vooral uit de buurt van fundering van het huis te houden. Een van de belangrijkste oorzaken van problemen kelder en lekkende rooflines wordt veroorzaakt door water. In het bijzonder, deze problemen zich voordoen, omdat het water niet goed weg van het huis wordt gerouteerd. Wanneer een downspout geblokkeerd raakt met allerlei afval, is zijn vermogen om de waterafvoer van het gootsysteem beheerder sterk verminderd. Om deze vormen van blokkades te voorkomen moet u een downspout scherm te installeren. Hieronder vindt u een stap-voor-stap-proces over hoe om deze taak te voltooien.

Plaats de ladder op de grond en leunt tegen het dak. Beroep doen op de hulp van een vriend of een familielid van de ladder te staan ​​en ervoor te zorgen dat het veilig is, terwijl u opstaan ​​dicht bij het dak. Krijg alle de heenweg naar de plaats waar de goot aan de downspout.

Verwijder de clips die de downspout hechten aan de goten. Sommige goot systemen kan de downspout aan te sluiten op de goot met schroeven. Als dit het geval is, neem je schroevendraaier en verwijder de schroeven. Zorg ervoor dat de schroeven in een zak of op een andere veilige plaats, zodat u ze kunt gebruiken wanneer u de downspout weer op zijn plaats te zetten.

Ga naar beneden van de ladder en verwijder de clips die de downspout hechten aan het huis helemaal naar beneden op de grond. Plaats de lengte van de downspout op gras of op een oppervlak dat relatief vlak.

Voordat u downspout schermen hechten is het een goed idee om ervoor te zorgen dat de regenpijpen schoon zijn, vrij van vuil en ontstopt. Vis uit elke grote stukken in de regenpijpen en blaas water door de lengte met behulp van een lichte instelling op uw hogedrukreiniger.

Schaf gaas bij uw lokale huis verbetering centrum. Het gaas moet een soort gaas dat corrosie zal weerstaan ​​aan de buitenkant elementen. U wilt op zoek naar gaas die speciaal wordt gebruikt voor goten en regenpijpen. Neem een ​​schaar en knip het gaas om de grootte van de opening downspout. Zorg ervoor dat je het een beetje groter dan de downspout opening te snijden, zodat je het precies kunt duwen in.

Voeg een beetje lijm op de binnenkant downspout, over de gehele omtrek. Dan wil je de lijm enigszins glad en duw de mazen in de downspout, zodat het past precies op zijn plaats. Laat de lijm goed drogen.

Re-bevestig de regenpijpen aan uw goot systeem.