hoe je een konijnenhok te bouwen

Stap 1 – buiten of binnen

Stap 2 -Design de Kooi

Stap 3 – Bouw de Kooi

Stap 4 – Maak een Deur

Het hebben van een konijn kan een aangename ervaring, maar de kosten van de aanschaf van een konijnenhok kunnen veel mensen niet bereid om de dieren te kopen te maken. De konijnenhok kan zeer kostbaar zijn, maar je moet in staat zijn om een ​​geschikte er zelf een te maken zonder kost de aarde. De materialen zijn niet te duur, en de tijd die je besteedt het maken van de kooi zal niet al te lang zijn. Het maken van een konijnenhok zelf kunt u een konijn kopen zonder te hoeven uit vork veel geld. Of u nu de bouw van het konijnenhok binnen of buiten, moet u weten hoe het correct te installeren.

Als u op zoek bent naar een konijnenhok te bouwen, nee u om te overwegen of je binnen of buiten zal houden het konijn. Als u het bouwen van een kooi voor binnenshuis dieren, dan moet u de kooi groter te maken, en meer ruimte voor het konijn tot ongeveer binnen gaan. Als u het plaatsen van uw kooi als onderdeel van een externe hok, dan zul je niet nodig om zo groot een gebied hebben, al moet u een betrouwbare exit uit de kooi, zodat het konijn in en uit de kooi te krijgen gemakkelijk. Bepaal wat je konijn nodig hebt voordat u begint met de bouw van de kooi.

Het konijn kooi wordt geleverd in een aantal verschillende ontwerpen en vormen, dus als je op het punt om een ​​te bouwen bent moet je zorgvuldig overwegen waar het zal worden geïnstalleerd. Montage van de konijnenhok in een kamer kon invloed op de grootte van de kooi, en het kan ook van invloed op waar u de kooi te plaatsen. De meeste kooien L vorm, met een strooiselgedeelte in het korte been van de L of een achthoek vorm met de strooiselgedeelte in een hoek. Berekenen hoe groot je de kooi moet zijn om comfortabel te houden uw konijn.

Zodra je klaar bent, kunt u beginnen door het snijden van de draad. Maak een kleine rechthoek, die past in de deur van de kooi. Snijd het hout, zodat u drie lange stukken hout, meestal tussen de twee en drie voet in lengte. Snijd twee kortere stukken, over een voet in lengte, waarbij de zijkanten van de kooi vormen. Knip nu een stuk hout ongeveer 2 voet lang. Word lid van deze lengtes en kanten op elkaar om een ​​rechthoek te vormen, met de ene kant het missen van een voet. Gebruik van de twee langere lengten van de bovenste en de vloer van de kooi vormen.

Met de kooi ruwweg opgebouwd, een gat in de korte zijde die groot genoeg is om één van draadstukken te nemen. Schroef het in de juiste positie, zorg ervoor dat de schroeven in het hout, niet porren uit de andere kant. Maak een langer stuk hout, en plaats deze in het gat aan de korte kant. scharnieren toe te voegen, zodat dit wordt de deur. Voeg een grendel verbinding met het konijn binnen te houden.