hoe je een palissade hek te bouwen

Het bouwen van een palissade hek om uw tuin kan het er beter uitzien, bieden meer privacy en helpen om huisdieren in of andere dieren buiten te houden. Een palissade hek is een bijzonder goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een meer traditionele look die goed definieert de tuin en het helpt ook om het eigendom te beschermen. Een palissade hek, ook bekend als een houten schutting kan worden verfraaid met de toevoeging van klimplanten en bloemperken langs hen. Uw eigen geen technisch ingewikkelde taak, maar één die zeer arbeidsintensief. Indien mogelijk, moet je iemand om je te helpen, vooral omdat afrasteringspalen zwaar en moeilijk te hanteren kan hebben.

Stap 1 – Plan de Fence

Voordat u materiaal kopen of gaan werken, plannen van het hek op de grafiek papier en teken het ontwerp op schaal. Beslissen over de hoogte van het hek en markeer de ruimten tussen de palen. Voor een sterke en duurzame hek, moet de palen niet meer dan zes voeten uit elkaar zijn. Uitrekenen hoeveel hout je nodig hebt om te kopen en te snijden. Houd in gedachten dat elk deel van het hek tussen de palen zal bestaan ​​uit 2-3 rails en de houten palen zelf. Het aantal van deze vereiste is afhankelijk van de breedte maar komen normaliter reeds zes voet snijden hoog en er moet in elke sectie twintig zijn.

Stap 2 – Plaats de Posten van de Omheining

Dig de gaten ongeveer zes voeten uit elkaar en plaats acht negen-voet-hoge palen in de grond. De gaten moet ongeveer drie voet in de diepte en bodem moet stevig terug worden verpakt in plaats rond de bases van de posten om ervoor te zorgen dat ze staan ​​sterk. Voor dit type hek, is het niet nodig om mortier aan de palen zijn plaats te houden. Voordat u een fencepost vast te zetten, ervoor te zorgen dat het niveau met behulp van een waterpas. U kunt de stukken touw binden tussen de palen, het aansluiten van allemaal, ze niveau te houden en in een perfect rechte lijn. Houd het touwtje strak.

Stap 3 – Plaats de horizontale rails

Afhankelijk van uw keuzes en de hoogte van het hek, zul je twee of drie horizontale rails verbinden elk hek post te hebben. Installeert deze door te beginnen met het laagste is, installeert ongeveer acht inches boven de plaats waar de palen de bodem van het hek zal bepalen. Plaats de bovenrail ongeveer acht inch onder waarbij de bovenzijde van het hek zal zijn. Als er een derde rail, moeten deze op gelijke afstand worden geplaatst tussen de andere twee. Zorg ervoor dat duurzaam gegalvaniseerde nagels te gebruiken voor de baan.

Stap 4 – Plaats de Vertical Rails

De verticale rails of piketten, moet dan worden genageld op zijn plaats op de horizontale rails. Net als voorheen, gebruik nagels, verzinkt voor extra duurzaamheid.