hoe je een post en spoor hek te bouwen

Stap 1, meten en registreren Fence Requirements

Stap 2, Installeren First en Last Post

Stap 3, installeren Rails

Stap 4, Final Finish

Het bouwen van een post en spoor hek kan worden bereikt door twee personen als de materialen van tevoren worden gekocht, is een plan opgeschreven of uitgesponnen, en als het juiste gereedschap bij de hand. Het moeilijkste aspect van deze opdracht is het graven van de paal gaten en het omgaan met de zon, vooral als het is een warme en zonnige dag. De materialen kunnen worden gekocht en geleverd door bouwmarkten en zijn niet erg duur.

Met een meetlint, neem een ​​totaal meting van de totale oppervlakte van het voorgestelde hek installatie en schrijf het op. Van dit totaal meting, beslissen hoeveel afrasteringspalen, zakken cement en hekwerken rails nodig zullen zijn om dit gebied te dekken. Zodra de lijst van materialen is samengesteld, orde of de aankoop van de benodigde materialen en zet ze uit op locaties bij benadering.

Met behulp van een post gat graver, graven een gat voor de eerste en de laatste berichten. Het graven van de opening van ongeveer 1-1 / 2-2 voet diep, maar slechts iets breder dan elke 4 bij 4 paal. Zorgen dat elk bericht recht door toepassing van de hoogte aan de voorzijde en rechts van elk bericht. Houd de berichten niveau, vul het gat halverwege met rotsen en controleren om te zien dat het nog steeds niveau. Vul het gat met water, laat het instellen gedurende enkele minuten en giet in beton zoveel als nodig is om het gat te vullen. Aanstampen de top van het beton zodat water verwijderd uit het gat stroomt.

Laat het beton in de post gaten op te zetten stevig alvorens over te gaan. Wanneer het beton is ingesteld, bind een touwtje strak van de eerste tot de laatste post. Deze term wordt gebruikt om te zorgen voor de rest van de posten in de juiste positie en op de juiste hoogte van alle anderen.

Installeer de eerste rails in de sleuven van de eerste post. Plaats een tweede post waar de rails te beëindigen, neem een ​​meting en het graven van de volgende hole. Herhaal de procedure voor het installeren van elk van de overige posten in als bij de eerste en laatste post herinneren aan de rails te plaatsen tussen de palen van de positie van opvolgende berichten te bepalen.

Post en rail hekken kunnen worden gebouwd met ceder of behandeld hout, geschilderd of afgewerkt met whitewash of vernis. De berichten kunnen zelfs worden overgoten met eindstukken om een ​​beetje van charme om ze toe te voegen indien gewenst. Echter, de meeste mensen verlangen om hen te laten leeftijd natuurlijk.