hoe je een tegel muur te bouwen

Het bouwen van een tegel muur in uw huis zal schoonheid en waarde toe te voegen. Het is een tweestapswerkwijze die gemakkelijk door iedereen kan worden bereikt met tijd, geduld en de juiste materialen.

Stap 1 Aan de slag; De meeste mensen zullen de tegel muur geven over een bestaande muur, omdat dit de makkelijkste manier. Als u echter in feite een nieuwe muur willen helemaal, dan kunt u dit doen door zelf de aanleg van één. Voor de meeste tegels is het raadzaam om een ​​zware gipsplaten in plaats van de dunne multiplex methode bouwen. Als je een muur die is veiliger wilt, kunt u een muur met standaard maatregelen op te bouwen met behulp van gipsplaten en een frame. Dit zal een permanente structuur te creëren in uw huis, en ziet er geweldig als een scheiding tussen de twee kamers, een backsplash in een keuken of een douche, of een scheidingswand voor zeer grote kamers;. Stap 2 Het kiezen van de tegels; Het type van de tegel die u kiezen om te gebruiken zal veel te maken met de manier waarop het is geïnstalleerd. Je moet ook naar de kamer doel te nemen op de behandeling. Een kleine kamer met vocht en vocht, zoals een wasruimte of badkamer, wilt u ervoor zorgen dat de tegel zal veel van het vocht niet absorberen. Bepaalde keramische tegels mag niet worden gebruikt op deze gebieden.

Stap 3- Kopen van de tegels; Wanneer u uw tegel te kopen, wilt u ervoor zorgen dat u koopt genoeg om voor de gebroken tegels die onvermijdelijk zal komen met de andere tegels. De meeste deskundigen zal u vertellen om voor maar liefst 3% van de totale tegels kapot te komen. Deze stukken kunnen vaak later worden gebruikt, soms kunt u deze gebruiken om te snijden als je nodig hebt om het even welke gesneden;. Stap 4 Bereid de Muur

Voordat u begint wil je eventuele gaten die in de muur patch, en zorg ervoor dat het is schoon en afgestoft. Zelfs een kleine hoeveelheid van de stof kan invloed hebben op hoe goed de tegels zal zich houden aan de muur. Met behulp van een level, een meetlint en een potlood, aftekenen kruisende lijnen, zowel horizontaal als verticaal. Zorg ervoor dat u rekening te houden met de ruimte voor niet alleen de tegel, maar het grout om hen heen. Dit zal dienen als uw gids om de tegels te plaatsen;. Sommige mensen zal in het teken van de pleinen met pinnen. Dit zal helpen geven u een visuele gids, omdat de kleefstof zal betrekking hebben op de markering, de pennen kunnen worden gezien door de lijm;. Stap 5- Tile de muur; Druk op de eerste tegel in de lijm stevig. U wilt de tegel te draaien iets om het een betere grip te geven. U kunt dit uitlijnen zolang het kleefmiddel niet volledig droog. Nu dat je de eerste tegel gelegd, heb je een visuele gids voor de rest van de tegel;. Voor alle tegels die moeten worden gesneden, moet je een tegel mes te gebruiken om schone lijnen te krijgen. U kunt een draagbare schuurmachine gebruiken om gladstrijken eventuele ruwe onderdelen achtergelaten;. Blijven werken in drie voeteneinde, totdat de hele muur is voltooid. Als u hebt gebruikt pinnen om je een beter zicht te geven gids, ga je gang en verwijder deze. Geef de muur ten minste 12 uur voor de lijm goed drogen;. Stap 6 Finishing Touches; Meng de specie en begin te plaatsen tussen de tegels. Een vochtige doek werkt om overtollige specie die kan hebben gekregen op de tegels, terwijl de toepassing te verwijderen. U kunt ook gebruik maken van zachte stokken aan een specie die wordt vastgeroest op de tegels te verwijderen. Zorg ervoor dat het zachte al omdat je niet wilt om de tegel krabben;. U kunt een vochtige spons te gebruiken om terug te gaan over de muur en verwijder eventuele voegmateriaal uit de muur als je eenmaal klaar bent,. Als u hebt geïnstalleerd muur in een douche of bad, wacht ten minste 24 uur voor alles volledig drogen voordat je de tegel nat.