hoe je een verzonken douche plank te bouwen

accurate Markering

snijproces

Formuleren van de Verzonken Shower Shelf

Het beëindigen van de Verzonken Shower Shelf

Een verzonken douche plank draagt ​​bij aan de schoonheid, elegantie, functionaliteit en stijl van uw badkamer. Het bouwen van een kleine uitsparing in de douche die shampoos, bad gel kan opslaan en zeep wordt beperkt door de ruimte. De enige beschikbare ruimte waar verzonken douche planken kan worden geïnstalleerd is tussen de framing studs. Een comfortabele en kleinbedrijf verzonken douche plank is ongeveer 3-inch diep en 14-inch breed, dat is de afstand tussen de muur studs.

De eerste stap in het opbouwen van de douche plank aan de muur studs waartussen je van plan bent op het bouwen van uw niche douche plank te vinden. Zoek de noppen met een nauwkeurigheid voordat u verder gaat met de volgende stap. Verticale lijnen zijn precies naast de studs op de muur waar de verzonken plank gaat moet worden gemarkeerd. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat de lijnen die u tekent zijn nauwkeurig en recht. Op de muur waar u wilt dat uw niche plank, maak een doos overzicht door het tekenen van horizontale lijnen tussen de verticale lijnen.

Een gat moet worden geboord in de muur genoeg om uw zaag passen in het gemarkeerde vak. Langs de gemarkeerde horizontale lijnen, dwars door geleidelijk aan totdat u het gebied waar je de verticale wand stud met de zaag ondervindt te bereiken. Zorg ervoor niet in de muur stud te snijden. Volledig verwijderen van de bestaande wandbekleding door te snijden langs de verticale lijnen.

Opdat de platen past perfect in de nis, moet meten tussen de muur studs nauwkeurig. Passend bij de muur studs al op zijn plaats, meet nauwkeurig en snijd 2 muur stud board stukken om ze passen in de niche schapruimte over de verticale wand studs. Zorg ervoor om te testen passen de planken om te controleren op juistheid.

Installeer de 2 horizontale platen aan de horizontale randen, zorg om het gezicht te plaatsen aan de binnenzijde van de wand. Zet de platen met behulp van 2-inch lange houten schroeven aan de bestaande muur studs.

Bedek de nieuw bereide ruwe raamopening met een betonnen backer board gemeten en gesneden tot in de perfectie. Plak dit Backer met de hulp van een tegellijm. Het is belangrijk dat het oppervlak is afgewerkt in een gelijkmatige wijze tegelzetter vergemakkelijken.

Gebruik tegellijm om de tegels die u hebt gekozen op het oppervlak van de steunplaat te installeren. Tegellijm zorgvuldig worden op de achterkant van iedere tegel. Bedek de binnenkant van de verzonken douche plank door het snijden van tegels met behulp van een tegelzaag de randen tegemoet. Laat het een nacht drogen.

De volgende dag, vullen de voegen tussen de afzonderlijke tegels met voegmortel van uw keuze. Gebruik een troffel die onder sponge hiervoor. Veeg overtollige voegmortel meteen. Resten voegmortel met een natte spons te geven een volledige opweg naar beneden.