hoe je een voetbal helm vitrine te bouwen

Stap 1 – Maak de Raad van Bestuur

Stap 2 – Groove en Stain

Stap 3 – geslepen glas

Stap 4 – Monteer de Glass

Stap 5 – Finish

Een voetbal helm vitrine is een geweldige manier om een ​​item dat u zijn bijzonder trots en dol op te geven. Het goede nieuws is dat ze niet moeilijk te maken en door het volgen van een paar eenvoudige instructies, dan zal de presentatie van uw gewaardeerde helmen in no time at all. Heb bij het maken van een kosteneffectief alternatief in plaats van het kopen van een vitrine van een sportwinkel.

Haal je handen op een groot, 1 inch dik stuk hout boord. Meet een oppervlakte van ongeveer 1 voet op 1 voet met behulp van een liniaal en een potlood. Inclusief een overmaat van 1 inch langs alle kanten. Gebruik een handzaag om zorgvuldig uitgesneden uw vierkante vorm. Neem een ​​stuk van hoge schuurpapier en verwijder eventuele scherpe randen. Gebruik ook het schuurpapier om een ​​lichte helling te creëren binnen de buitenranden. Dit om zichtbaarmaking verhogen, maar niet wezenlijk noodzakelijk is in het proces.

Gebruik een routing tool met een klein hoofd stuk naar een kleine groef rond de potloodstrepen van uw originele markeringen te maken. Duw het kopstuk in het hout en het gebruik van de liniaal te helpen houden de lijnen recht. Ruimen elke hout puin en vlekken op het hout karton met een hoge kwaliteit beits. Breng een gelijkmatige laag met een klein penseel. Laat het drogen.

Neem een ​​groot stuk plexiglas. U moet 5 stukken gesneden uit het. Gebruik een liniaal om 5 delen van 1 voet te maken door 1 voet vierkantjes op het plexiglas. Dit zijn slechts gids metingen. Als u meer ruimte rond het voetbal helm wilt, dit compenseren wanneer u uw markeringen te maken. Gebruik een glassnijder om score lijnen op het plexiglas te creëren. Je zult in staat zijn om het glas te breken met je handen of vingers. Gebruik een stukje schuurpapier te glad uit de randen van elk stuk glas.

Begin met het toepassen van een lange laag met kit in één rand van een stuk glas. Voorzichtig makkelijk om met een stuk glas door te drukken tegen de kit of lijm. Gebruik houder haakjes als u werkt als deze zullen de plastic pleinen in zijn plaats te houden terwijl u toestaan ​​dat de kit te drogen. Carry over het bevestigen van de stukken glas bij elkaar en gebruik het bedrijf klemmen tot je een doos zonder deksel. Breng afdichtmiddel rondom de top randen van de open doos en leg het laatste stukje over de top. Gebruik een doek om alle gebieden van overtollige kit weg te wrijven. Toegestaan ​​om te drogen.

Eindig door voorzichtig het opheffen van uw plexiglas vitrine en montage moet in de groeven op het hout boord. U kunt deze plexiglas dichten op het bord, maar dit zal betekenen dat je voetbal helm zal permanent worden ingepakt. Neem een ​​kleine hoeveelheid glas polish en wrijf elke kant van het plexiglas display voor een nieuwe afwerking.