hoe om geschillen op het water schadeclaims te voorkomen

Stap 1 – Shut-Off the Water Quickly

Stap 2 – Take Pictures

Stap 3 – Document Damage

Stap 4 – Call Water Mitigation Company

Waterschade claims zijn iets dat geen huiseigenaar geniet, maar als je een overstroming in uw huis, het is leuk om te weten dat de verzekeringsmaatschappij zal betalen voor alles. Om eventuele geschillen met uw verzekeringsmaatschappij te vermijden, zijn er verschillende dingen die je moet doen. Hier zijn de basis van hoe om geschillen op het water schadeclaims te voorkomen.

Als je water ziet op de vloer van uw huis, moet je snel handelen en de uitschakeling van de belangrijkste watervoorziening. Als je niet snel te handelen en laat het water om extra gebieden van het huis in te voeren, zal de verzekeringsmaatschappij niet positief ingaan op uw claim. Je moet alles in je macht doen om de schade in het huis te beperken.

Gebruik een digitale camera om zo veel foto’s als je kan de schade te nemen. Uw digitale camera zal u toelaten om alle schade te documenteren om uw huis. Als er ooit een vraag wat zullen worden gedekt, kunt u gewoon trek de camera en kijk naar het bewijs. Foto’s hebben geholpen veel huiseigenaren te vermijden dat hun vorderingen afgewezen.

Naast het nemen van foto’s van de schade, moet je geen details te documenteren in een notebook. Noteer alle dacht je over de schade voordat u ze vergeten. Veel huiseigenaren vergeten om de verzekering aan te passen over bepaalde aspecten van de vordering om te praten. Later, de regelaar vindt dat de verzekerde is proberen om dingen toe te voegen aan de totale factuur. Het is beter te gaan over alles wat in het begin. Op die manier, zal niemand het gevoel alsof je probeert te profiteren van hen.

Bij het werken met een verzekeringsmaatschappij, moet u overwegen het bellen van een professionele water mitigatie team om uw huis. Veel mensen proberen op de taak van het drogen uit het huis zelf te nemen. Terwijl je het volste recht om dit te doen, in de meeste gevallen zal het in uw beste belang om te laten de professionals omgaan met dit aspect.

Wilt u een deel van de renovatie werk zelf doen, er is niets mis met dat idee. Rekening houden met het werk van uitdroging het huis zou kunnen toekomstige problemen veroorzaken. Veel huiseigenaren weten niet hoe om te drogen uit een huis en te controleren op vocht. Als je het huis niet helemaal droog weet te krijgen, dan zal schimmel onvermijdelijk groeien. Veel verzekeringsmaatschappijen dekt niet schimmel schade als je niet goed de site zijn opgedroogd.

Water mitigatie teams hebben geavanceerde apparatuur die ze gebruiken om te controleren op vocht en elimineren. De meeste mensen hebben geen toegang tot dit soort apparatuur of de kennis die nodig is om het te gebruiken. Wilt u de kans op het krijgen van uw claim goedgekeurd te verhogen, laat dit deel van de profs.