hoe om te voorkomen dat het breken van een vacuüm gordel

Stap 1 – weet welk type van Belt Uw Vacuum Bestedingen

Stap 2 – Zorg ervoor dat de installatie van de band goed

Stap 3 – Vermijd oververhitting van de Belt

Stap 4 – Verander je Belt Vaak

Stap 5 – aankoop en het gebruik van een Cog-Belt Vacuum

Tenzij je houdt een extra vacuüm gordel altijd bij de hand, met een stofzuiger riem breuk in het midden van stofzuigen kan een zeer frustrerende ervaring worden. Dit geldt met name als u verwacht bedrijf en hebben een grote puinhoop op te ruimen. Om u te helpen bij het voorkomen van breuk van uw stofzuiger riem en in het begrijpen van hoe dit probleem te voorkomen, volgt u deze 5 eenvoudige stappen.

Er zijn veel verschillende modellen van stofzuigers en vele soorten riemen. Elke band, hoewel de functie is hetzelfde met elk wordt bedoeld om alleen met een specifiek type vacuüm of model. Dit is belangrijke informatie, want als je kopen en installeren van de verkeerde soort vacuüm gordel, zal dit alleen maar leiden tot een gebroken riem. Erger nog, het kan uw stofzuiger beschadigen;. Om te begrijpen welk type veiligheidsgordel uw stofzuiger gebruikt, kijk voor de riem nummer op het apparaat zelf of op de werkelijke band. In geval van twijfel, kijk naar uw handleiding voor deze informatie.

Op de meeste stofzuigers de gordel te installeren u door het plaatsen van het over de motor as en vervolgens de borstel roller. Als u niet aan de gordel te installeren correct zou kunnen resulteren in een andere riembreuk evenals schade aan de stofzuiger. Zorg ervoor dat bij het installeren van de band dat je het aan te passen voor de juiste spanning, kunt u vinden het lastig om de borstel roller vast te zetten als gevolg van deze spanning. U moet zich realiseren dat de spanning is nodig om de borstel roller te draaien zoals het hoort.

Tijdens het stofzuigen, zijn op zoek naar objecten die een probleem zou kunnen veroorzaken als ze komen te zitten of gevangen in het vacuüm. Vaak is een band breekt omdat de machine loopt over de rand van een tapijt of dikke voorwerpen, misschien zelfs het vacuüm snoer. Dit veroorzaakt “blijven haken.” Wanneer dit gebeurt, de band komt vast te zitten en meestal oververhit raakt. Helaas leidt dit tot directe breuk. Als uw stofzuiger is niet een-versnelling aangedreven band systeem met elektronische overbelasting, dit is meer waarschijnlijk. Als en wanneer je in de markt om een ​​nieuwe stofzuiger te kopen, het u zou moeten overwegen de aanschaf van een vacuüm met dit type systeem.

U moet uw stofzuiger riem veranderen over elke 6 maanden. Gedurende een langere tijdsperiode de band wordt doorgaans en elastischer en loszittende rond de borstelrol. Dit voorkomt dat de borstelrol uit de bedrijfsactiviteiten op maximale efficiency. Houd extra riemen bij de hand en dit zal de frustratie van de gordel breuk te elimineren.

Als en wanneer je in de markt voor een nieuwe stofzuiger, het type systeem dat zal minder waarschijnlijk break riemen is een ‘radertje-belt’ systeem. Dit systeem is het beste, omdat de machine wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de borstel roller wordt heen stuiteren.