hoe u een aangepaste kast deel te bouwen 1

Stap 1: Ontwerp de Custom Closet System

Stap 2: Aankoop Materialen voor Closet System

Stap 3: Verwijder de Vloerplinten in the Closet

Dit is een 3-delige artikel over hoe u een aangepaste kast te bouwen voor uw huis. (Om vooruit doorgaan naar deel 2, klik hier.) Het bouwen van aangepaste kasten gaat om het creëren van verzuilde opslagruimten om verschillende soorten kledingstukken en andere accessoires die je draagt ​​huisvesten. Het bouwen van een aangepaste kast kan gemakkelijk worden bereikt door de aankoop van een aangepaste kast systeem en het installeren van het. Echter, deze how-to artikel richt zich op het meten, snijden en het maken van uw eigen aangepaste kast op basis van uw ontwerp ideeën.

Om de aangepaste kasten dit deel zal zich richten op het ontwerp elementen van het systeem te bouwen. Het volgende deel van deze 3-delige artikel zal de materialen en een making bezuinigingen te bespreken, en het laatste deel zal zich richten op de installatie van de aangepaste kast systeem.

Het begin van het proces van het bouwen van een aangepaste kast systeem omvat het ontwerpen van het systeem. U moet de nodige maatregelen om te bepalen metingen uit te voeren waarbij de verschillende panelen voor je kast systeem zal worden geplaatst en aan de kastenwand. Neem een ​​meetlint en markeer de afstanden voor de kast systeem. Dit omvat het plaatsen van de planken voor gevouwen artikelen en ruimte voor opknoping kleding. Maak vlekken op de muur waar de panelen worden bevestigd.

Naast het creëren van een sjabloon voor uw aangepaste kasten moet je een sjabloon te creëren voor de gaten die moeten worden geboord in de zijpanelen van de paspennen dat de kast planken op hun plaats houdt. Doe dit door het nemen van een aantal vellen papier aan elkaar geplakt en een potlood dat de zijde bestuur vertegenwoordigt. Meet markeringen voor de gaten die moeten worden geboord in de zijpanelen ongeveer 1 / 16e tot 1 / 8ste van een inch uit elkaar. Laat voldoende afstand tussen de gaten om het gemakkelijk maken om de paspennen op zijn plaats en boor de nodige gaten.

Met het ontwerp plan in de hand kunt u de hoeveelheid en lengtes van triplex die nodig zijn voor de zijpanelen en planken voor uw aangepaste kast te berekenen. Neem deze metingen om een ​​huis verbetering centrum of houthandel aan de multiplex die nodig is voor de baan te verwerven. Multiplex is de gemakkelijkste werkmateriaal voor dat project vanwege zijn duurzaamheid. Hoewel triplex zwaarder dan echt hout kan zijn, zal het veel minder kost om die te verwerven als materiaal voor je kast, in tegenstelling tot het kopen van hout.

U vindt er ook een cirkelzaag nodig voor het maken van bezuinigingen in de multiplex, evenals de andere benodigdheden in de gereedschappen en materialen lijst hierboven gegeven vermeld.

U moet de koevoet te gebruiken om de plinten uit je kast te verwijderen. U moet tot het afsluiten van de plinten en snijd ze aan de installatie van de zijpanelen van de kast systeem tegemoet te komen. Wrikken de plinten van de muur zorgvuldig door het invoegen van de koevoet in de bovenkant van de plint en naar buiten te trekken.