hoe u meerdere slaapzakken hechten aan een rugzak

Stap 1: Verschillende methoden voor verschillende zakken

Stap 2: Het vouwen Up Rechthoekige Slaapzakken

Stap 3: Bevestig om Rugzak met Bungee Cords

Stap 4: Cord

Stap 5: in zakken Mummy Bags

Wanneer u op een camping trip uw slaapzakken kunnen worden gegooid in de kofferbak met de rest van je spullen. Maar wanneer een echte wildernis ervaring lonkt, en je bent geconfronteerd met het aanbrengen van al uw voedsel, tenten en andere benodigdheden in een verpakking die je zal uitvoeren voor mijl op het einde, begint de grootte en het gewicht van je slaapzak om een ​​groot deel van belang. Wanneer backpacken, is het belangrijk om verstandig pakken, zo niet wetenschappelijk. De lengte van uw reis zal bepalen hoeveel voedsel en water je zal moeten dragen terwijl het verhogen van de kans dat je zult tegenkomen regen of andere omstandigheden die extra versnelling nodig. Als je reist met een metgezel, in het bijzonder een kind, kan je uiteindelijk met bijgevoegde meerdere slaapzakken aan je rugzak.

Grotere rechthoekige slaapzakken zijn meestal groter en zwaarder en niet pakken neer erg compact. Brij zakken daarentegen meestal pakken in kleine nylon zakjes niet veel groter dan een voetbal. Zij hebben ook de neiging om te wegen tussen de 2 en 7 pond, waardoor ze buitengewoon gebruiksvriendelijk wanneer backpacken. Alvorens te beslissen wat de beste manier om meerdere slaapzakken dragen, evalueren van de types heb je te pakken en ga vanaf daar.

Als er meerdere rechthoekige zak om, mits het droog genoeg onder Hiervoor pak het slaapzakken volledig en leg bovenop de andere. Vervolgens klap de slaapzakken zoals je zou een enkele tas, het oprollen op de juiste wijze met je knie om het strak te houden. Eenmaal opgerold, gebruikt u een stuk touw strak binden de opgerolde zakken in ten minste twee plaatsen.

Als u een zichtbare frame pack, leg het op de grond met de verpakking naar boven. Haak twee bungeekoorden het frame ergens tussen het frame en de verpakking naar de bodem ervan. Houd de opgerolde slaapzakken zijdelings tegen de bodem van de zak en brengt een elastiek tegelijk rond en daaronder aan weerszijden. De meeste packs extra lussen of tulegaten om dingen te bevestigen. Haak het andere uiteinde van elk bungee een dergelijk gat. Als de greep te los, verplaats de elastieken naar een hogere deel van het frame.

Als u geen bungeekoorden hebben, zullen parachute koord, duurzaam touw of touw zo goed werkt om opgerolde slaapzakken vast aan de bodem van een rugzak. Evenwicht doeleinden vermijden, slaapzakken tot de bovenkant van de verpakking.

Mummy slaapzakken komen vaak met een nylon tas en een zip-snoer. Omdat het zeer licht van gewicht, de positie van de zakken slaapzak rechtop tegen de zijkant van een rugzak en koord van de zak aan het frame of een reserve tule of lus op de verpakking. Gebruik een lengte van het snoer of een bungee om de tas vast te zetten aan de zijkant van de verpakking, zodat het niet in de buurt zal verdringen als je wandeling.

Maar het je lukt om het te doen, zorg ervoor dat u tevreden bent als je zijn belast met de uitvoering van meerdere slaapzakken tijdens een trektocht. Met bungee koorden en / of parachute of andere veelzijdige touw bij de hand, dan kunt u altijd een manier om iets te laten werken te vinden.