hoe werkt een tweezijdige spiegel werken?

Het maken van een spiegel

De Two-Way Mirror Process

Detecteren van een Two-Way Mirror

Er zijn verschillende toepassingen voor een dubbelzijdige spiegel die veiligheid en plezier omvatten. Warenhuis beveiliging en politie gebruiken ze vaak om verdachten te kijken. Spookhuizen gebruik maken van een twee-weg spiegel om mensen bang te maken. Anderen kunnen een twee-weg spiegel te gebruiken voor misdadige doeleinden, zoals spionage. Dit artikel zal niet alleen uitleggen wat een twee-weg spiegel is en hoe ze werken, maar ook hoe ze te detecteren.

Bij het maken van een traditionele spiegel, is een ruit gebruikt. Deze ruit heeft 2 verschillende oppervlakken die gescheiden en zowel geschikt voor de verzilvering proces (verven) zijn. Het oppervlak aan de buitenste laag van het glas is het eerste oppervlak. Dit zal het voor de spiegel worden. De overblijvende laag direct achter de dikte van het glas. In normale spiegels het reflecterende oppervlak wordt aangebracht op deze laag. Het reflecterende oppervlak kan nikkel, zilver of tin. Een verflaag wordt vaak toegepast om verdere donkerder achterkant van het paneel. Wat er gebeurt is dat al het licht wordt gereflecteerd naar de kijker. Je kunt niet zien door middel van deze spiegel niet uit hoe hard je ook probeert.

Metaal of reflecterende acryl dat is zeer dun wordt aangebracht op het eerste oppervlak van de ruit is. Als u op zoek bent in een two-way mirror van deze kant zou je zien uw afbeelding teruggekaatst naar je, net als in een traditionele spiegel. Deze laag, aangezien het uiterst dun, laat wat licht door het glas te komen in plaats van simpelweg weerkaatst. Dit betekent dat als iemand die achter deze spiegel ze kunnen zien door naar de andere kant en het beeld zou er anders uitzien. Wanneer deze spiegels zijn geïnstalleerd tussen de kamers, zal de ene kant lijken een normale spiegel te zijn, terwijl de andere gewoon zal zien als een getinte spiegel.

Om dit goed te laten werken, de kamer waar de spiegel kant ligt moet helder verlicht zijn Een gemeenschappelijke spookhuis truc is om iemand in een lichte ruimte met de spiegel en de acteur aan de andere kant in een donkere kamer. Wanneer ze willen je bang te maken het licht in de kamer wordt verduisterd, terwijl hun licht is toegenomen. Hiermee kunt u om ze te zien als een spookachtig gezicht.

Er zijn 4 manieren waarop u kunt een twee-weg spiegel te detecteren