hoeveel kost het om in de grond zwembad systemen te bouwen?

Stap 1 – Work Out the Space

Stap 2 – Work Out de Materials

Stap 3 – Work Out Overige kosten

Stap 4 – Work Out Running Kosten

Als u overweegt te kopen of het installeren van een zwembad, kan je je afvragen hoeveel het zou kosten om te bouwen in de grond zwembad is voorzien in uw huis. De in de grond zwembad systeem is niet een die licht dient te worden verklaard, als je kunt gebruiken voor vele seizoenen van het jaar, en toch is het misschien wel een van de goedkoopste opties, in plaats van het installeren van een sauna of een kuuroord. Als u ervoor kiest om een ​​in de grond zwembad systeem te bouwen, dan zul je nodig hebt om een ​​heleboel berekeningen. In plaats van te vertrouwen op iemand anders om deze beoordelingen te maken voor u, met een beetje begeleiding moet je in staat zijn om deze regels te volgen zonder al te veel moeite.

Erachter te komen hoeveel ruimte je nieuwe zwembad in de grond nodig heeft, zowel in de lengte en de breedte en de diepte waarop het zal zinken. Het kan nodig zijn om te kijken naar lokale stad plannen om te beoordelen waar gasnet, waterleidingen en andere hulpprogramma’s zijn gevestigd, omdat dit ernstig kan beperken waar u uw zwembad kunt zetten. Als u een geschikte ruimte in uw tuin, of zelfs onder je huis hebt gevonden, voor het zwembad, neem een ​​nota van deze metingen, omdat zij zal beschikken over de berekeningen.

Beslis welke soorten materialen die u wilt gebruiken in uw zwembad. De meeste ontwerpers zullen een levering van het monster materialen, die u kunt gebruiken om te overwegen te bieden. Deze monsters kunnen de kosten per vierkante voet van het materiaal, en andere kenmerken die met de stof. Soms is het kopen van de goedkoopste optie is niet verstandig, en je mag niet in staat zijn om de beste veroorloven, dus probeer om iets in het midden.

Er zal een aantal andere kosten in uw zwembad, met inbegrip van het leggen van de leidingen, het graven van de grond en het aanbrengen van het zwembad in de ruimte zijn. Arbeid en sanitair kosten mag niet worden onderschat, zoals ze soms de oorspronkelijke kosten van het zwembad kan verdubbelen. U dient uit te werken het minste wat je kunt veroorloven om te besteden aan het inhuren van anderen om het zwembad te passen, en ook hoeveel u zelf kunt doen.

Een pool stopt niet kost je geld als je eenmaal hebt geïnstalleerd. U zult nog steeds moeten betalen voor het onderhoud van het zwembad, die kunnen omvatten, water kosten (het kost veel om een ​​zwembad te vullen), schoonmaak, en de werking van elke motoren, die je fit naar het zwembad om het schoon te houden. Deze kosten zullen moeten worden betaald op een regelmatige basis, en zal waarschijnlijk het moment dat u het zwembad te beginnen, dus onder deze kosten in uw berekening.