hot topics: het gieten van beton is niet moeilijk, maar je moet nog steeds het goed te doen

Origineel bericht: Eerste keer gieten van beton, FAIL.

Hoogtepunten uit de Thread

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Beton is hard, maar het werken met dit hoeft niet. Het is een mix van kunst en wetenschap om de verhoudingen goed te krijgen en weten hoe en wanneer te dekvloer en zweven. Als u niet de magische touch hebt, kan het Forum helpen het recht te zetten.

arkenzo Lid

Eerste keer dat ze op deze website, dus controleer me als ik stap uit de lijn. Als een weekend project, heb ik besloten om een ​​loopbrug te maken van beton, deed mijn kleine vormen, zorgde ervoor dat het werd geëgaliseerd en vierkant, kocht mijn Quickrete 60lb zakken, begon mijn mengen door het toevoegen van water. Ik gebruikte een schop om mijn betonmengsel, gegoten in 6 zakken, slab is ongeveer 3 ½ inch dik, en gebruikte een 2×4 aan het beton en een floater achteraf waterpas te maken het glad.

Probleem. Kijk hoe het klaar. Het ziet verschrikkelijk, veel scheiding geen glad oppervlak helemaal.

Dus vertel me, wat heb ik verkeerd gedaan? Te veel water? Goedkope beton van Home Depot? Ik ben van plan op het breken van deze plaat op en doet het weer, maar wil ervoor zorgen dat ik het goed.

Bedankt jongens!

Rough Haan Lid

Je moet een jitterbug gebruiken om de stenen naar beneden te duwen en laat een zandcement mix voor de afwerking. Google

XSleeper Lid

Ten eerste, als je niet je beton mengen in een mixer, althans doe het in een kruiwagen, niet op de grond in uw formulier. Zodra het is gemengd, u het in de vorm dan dekvloer met een dekvloer of board, zagen het af, dus het is helemaal vol. Dan zodra het water het oppervlak heeft afgetapt je meestal handtroffel het en misschien bezem het oppervlak alvorens te bedekken met jute.

arkenzo Lid

Ik gebruikte een kruiwagen en een schep om het beton te mengen, deden 2 zakken per keer.

XSleeper Lid

Te oordelen naar het bedrag dat zij zakte en al het aggregaat op de top, zou ik zeggen dat je mengde het te nat, anders zou het bleef gelijk met de bovenkant van de formulieren.

BridgeMan45 Lid

Van kijken naar de pix, het lijkt alsof je een aantal dingen deed verkeerd.

Eerst moet je misschien niet genoeg vers geplaatst beton tussen de formulieren. Het moet iets boven de top van de formulieren worden geplaatst, en sloeg toen met een zagende beweging van uw 2×4, dat een constante rol van beton voorafgaand aan de staking-off houdt. Als er lege ruimten voorafgaand aan de staking-off, zal het afgewerkte oppervlak te laag zijn. Yours lijkt alsof er niets was boven de vormen, maar je gewoon gebruik gemaakt van een 2×4 naar de oppervlakte door naar beneden te duwen verticaal op het natte beton (eventueel tussen maar de formulieren niet aanraken) plat, wat resulteert in het grootste deel van het feit dat het te laag is.

Ten tweede, je niet in geslaagd om de boetes te brengen na afloop water verdampt, gedaan door herhaaldelijk drijven het oppervlak met gladde, cirkelvormige bewegingen met een mag of hars float. Professionals meestal doen een laatste hand float met een stalen troffel, waardoor het oppervlak “zingen” met de boetes. Beginners vaak niet te wachten op bleed verdamping van water, en beginnen met de afwerking te vroeg. Dit overwerkt en verzwakt het oppervlak, waardoor te veel water grenzend aan het grof aggregaat, wat resulteert in een gebrek aan een goede hydratatie van de cement-deeltjes, en falen “te vergrendelen in” de rots met een rijke mortel pasta.

arkenzo Lid

Dank u, zal ik zeker proberen uw aanbevelingen volgende week toen ik dit opnieuw te proberen. Ik heb een houten vlotter, heb ik een troffel ook nodig?

Gunguy45 Super Moderator

Geen pro, maar ik vond ik een betere gladder oppervlak met behulp van metalen. Zoals gezegd, kun je horen wanneer het wordt goed gedaan. Ik gebruik maken van hout of een magnesium float om alles neer te drukken strak in de vormen, dan is de dunne stalen voor de finale.

Als u een vibrerende schuurmachine (niet een excentrische), die ook kan helpen bij het invullen van de formulieren. Geen schuurpapier nodig, gewoon draaien rond de bovenkant en zijkanten van de vorm.

Ik moet 10 of meer drijvers, troffels, Groovers, en flensapparaten. Niet alle baksteen en blokkeren gereedschappen te noemen. Bijna alle zijn afkomstig uit werf verkoop of giveaways.

James77 Lid

Niet mengen met een schop, gebruik dan een schoffel. Je zal veel beter leverage te krijgen en te mengen met behulp van een schoffel. U wilt het beton wanneer gemengd “gietbaar” te zijn, maar niet waterig helemaal.

Overvullen de vorm enigszins, vooral aan één uiteinde, en werken de beton met een chape (a 2xsomething) vanaf die kant over. Werken die kant krachtig kant zal helpen bezinken luchtzakken evenals niveau is om het formulier.

U hoeft niet een troffel nodig hebt … maar je kunt altijd gebruik maken van een troffel ergens. Ik geef de voorkeur metal praalwagens … zoals magnesium. Maar de goedkopere zal ok zo goed werkt. U wilt de top van het beton te werken, dus het is glad … u werkt de fijnere deeltjes naar de top, en de totale onder dat. Het moet een erg “slick” gevoel hebben als je het werk. Zoek op Youtube met een aantal video’s van de afwerking beton.

Lees meer op: http: //www.this website / forum /-bakstenen-metselwerk-sintel-blok bestrating-walking-stones-asfalt-beton / 528.641-first-time gieten beton-fail.html # ixzz36QULcizp