zelfgemaakte cadeau mand ideeën

Thema

Toon items

Zelfgemaakte cadeau manden zijn een geweldige manier om een ​​cadeau te personaliseren en thema. Er is geen grens aan wat doordachte geschenk kunt u maakt.

Het belangrijkste ding met een geschenk mand u zelf het monteren is een thema kiezen en vast te houden. Denk buiten de doos bij het kiezen van de “mandje” vindt u showcase van de items in. Als het een BBQ set voor een man, ze weer te geven in een ijs borst in plaats van een mand. Als het een film geschenkmand gebruik maken van een grote popcorn kom naar de popcorn en film en goodies in te zetten. Als u het creëren van een baby cadeau voor een douche, overwegen om hem in iets dat nuttig zal zijn voor de moeder, als een luiertas, speelgoedkist of zuigeling bad.

Niet afwijken van het thema. Als het een wijn en kaas mand, platen, kaas messen, wijn charmes toe te voegen voor de glazen wijn, enz. Misschien wilt u een aantal papieren zakdoekje of schuim tot op de bodem van de mand vullen, zodat de items zitten hoog en zijn zichtbaar. Zet grotere objecten in de rug en taps op grootte, totdat de korf gevuld is. Als u de mand welke manier dan ook kunnen personaliseren, doe het. Het lijkt erop dat u de extra mijl gingen en de ontvanger voelt zich zeer geraakt door dit. Misschien vind een schoolbord mand, en verf hun naam op met witte verf. U kunt ook warme lijm houten brief aan zowat elke soort mand en schilderen ze te coördineren met de mand.