hoe acryl kalefateren passen

Stap 1 – Kies het Job voorzichtig

Stap 2 – Opstellen

Stap 3 – Het toepassen van Caulk

Stap 4 – Afwerking van de baan

Er zijn vele toepassingen rond uw huis voor acryl kalefateren. Als je hebt besloten om het te gebruiken voor een van hen, of u nu het afdichten van een raam of het sluiten van een lucht-lek, moet u in staat om gemakkelijk te doen, ervan uitgaande dat u de juiste kennis en dienovereenkomstig plannen. Wat volgt, moet je alles wat je nodig hebt om aan de slag te geven.

Acryl kalefateren is goed voor een aantal projecten, maar slecht voor de anderen. Het is ontworpen om goed te werken met verf, waardoor het een grote vorm van kalefateren gaten in gipsplaten te vullen. U kunt het ook gebruiken voor breeuwen ramen, of afdichten van gaten tussen de binnen- en buitenkant van uw huis. Echter, voor de badkamer, bent u beter af met behulp van siliconenkit.

De voorbereiding van uw kalefateren buis naar behoren is een belangrijk onderdeel van de toepassing van acryl kalefateren. Als je je tube verkeerd voor te bereiden, wordt het gemakkelijk om te veel te kalefateren toepassing. Dit maakt een rommel moeilijk op te ruimen kan worden, en is vrij verspilling. Nog belangrijker, het geeft je een kraal van kalefateren, dat is moeilijk te controleren en nauwkeurig toe te passen.

Voor een goede, makkelijk om mee te werken kalefateren buis, snijd het uiteinde van de buis af met een mes of schaar. Streven naar een gat dat is 1/8 inch over te hebben. Echter, err aan de kant van het hebben van te weinig van een gat, zoals je altijd later meer kan afgesneden.

Bovendien, snijd het uiteinde van de kalefateren buis in een hoek van 45 graden.

Oefenen op een stuk afvalmateriaal eerste is een goed idee, vooral als dit je eerste keer dat de exploitatie van een kalefateren pistool. Probeer de volgende technieken uit ergens dat niet uit voordat daadwerkelijk betekent werken aan uw huis. Wanneer u klaar bent, probeer ze voor echt.

Houd het kalefateren pistool op een hoek van 30 graden naar de plaats die u probeert af te sluiten. Knijp de trekker langzaam en gelijkmatig, en de poging om een ​​nog kraal van kalefateren over de scheur of naad deponeren. Probeer je kalefateren pistool verder weg van het oppervlak zoals u knijpen in plaats van er naar toe, omdat het duwen kan de kalefateren smeren, het maken van een puinhoop en waardoor je met niet genoeg teveel om te werken in de naad. Doe dit zo snel mogelijk. U hoeft niet volledig accuraat zijn.

Krijg je wijsvinger vochtig. Gebruik het om tegelijkertijd druk op de kit in de scheur en verwijder het overtollige door het uitvoeren van het langs de kraal van kalefateren. U kunt deze techniek gebruiken om onvolkomenheden te verwijderen in uw breeuwen baan door het storten van de kit die opbouwt op uw vinger in gebieden die niet genoeg hebben ontvangen. Verwijder overtollige kit uit uw vinger regelmatig en houdt een waterbron in de buurt om het nat te houden.

Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk na het aanbrengen van de kit, want hoe langer de kit zit, des te meer zal stollen en hoe moeilijker het zal worden om mee te werken.