hoe garagedeur veren aan te passen

Tips voor het aanpassen van de zijkant gemonteerd Springs

Tips voor het aanpassen van Torsieveren

Als uw garage niet goed sluiten, moet je proberen om de garagedeur veren aan te passen. Echter, duidelijk zijn over wat voor soort garage Springs Je aanpassen, aan de zijkant gemonteerde of torsieveren. Ook draag kleding die kwetsbare gebieden van het lichaam, want als je laat gaan van een veer of kabel en het komt op je af, kan het je pijn beschermt, zodat het dragen van extra vulling is behulpzaam!

Laat de spanning van de veren door het openen van de garagedeur helemaal en het veiligstellen van het op zijn plaats met een C-Clamp. Vervolgens koppelt u alle bestaande veiligheidskabels en verwijder ze uit de buurt van de deur veren. Het ene uiteinde van de veer is verbonden met de garagedeur spoor of frame, de andere is om een ‚Äč‚Äčkatrol aangesloten op de kabel aangesloten. Maak het oude veer van beide kanten en vervangen door de nieuwe (en vervang de katrollen en als ze versleten zijn). Stel de veer in de juiste positie en zorg ervoor dat uw garagedeur sluit alle van de weg. Als dit niet gebeurt, kan het nodig zijn om de kabel los te maken.

Zie een professional. Werken met torsieveren kunnen zeer gevaarlijk zijn als je geen ervaring op dit gebied hebben. Je wilt niet gewond raken, en er zijn tal van goed opgeleide mensen die u kunnen helpen.