hoe in te breken in een honkbalknuppel met een rubberen hamer

Stap 1: Tik voorzichtig

Stap 2: Pak de Force

Stap 3: Improviseren en Swing

Een rubberen hamer kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van verschillende banen. Breaking in een honkbalknuppel is een van hen. Tijd en geduld is vereist, maar een rubberen hamer kunnen de vezels comprimeren in een vleermuis om het krachtiger en ontvankelijk te maken.

Begin met het oppervlak van de vleermuis zachtjes tikken. Bedek elke hoek die je kunt. Je knuppel zal gloednieuw, zodat u niet te hard moeten hameren meteen. Hierdoor wordt het oppervlak van de vleermuis veroorzaken deuken die uiteindelijk zal invloed hebben op de prestaties.

Olie de vleermuis met een houten olie en laat inwerken, zodat het kan de vezels te behandelen. Laat de olie droog en tik op het oppervlak van de vleermuis weer. Mix uw toepassing van geweld door geleidelijk aan het raken van de vleermuis harder en harder.

Neem je hamer en vleermuis buiten bij warm weer, de vleermuis kan kraken in de kou. Hang de hamer van een sterk stukje touw, draad of leer, zodat het bungelt in een open ruimte. Swing de honkbalknuppel en raakte het gezicht van de rubberen hamer elke keer. Dit zal de kracht waarmee de hamer raakt het hout aan het spelen omstandigheden te repliceren te verhogen.