hoe je een draagbare compostering toilet (deel 2 van 2) bouwen

Stap 1 – Snijd de Plywood

Stap 2 – Start de Frame

Stap 3 – Voortzetting van het Frame

Stap 4 – Top Layer

Stap 5 – Voorbereidingen

Nu dat u de materialen die je nodig hebt om een ​​draagbaar compostering wc te bouwen hebben verzameld, is het tijd om het allemaal samen te stellen. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om af te bouwen van een draagbare compostering toilet.

Begin met het snijden van de multiplex naar de juiste grootte. U bent in wezen gaat worden het bouwen van een kader voor uw plastic bak om te zitten, dus het meten van de afmetingen van de bak. De afmetingen van de structuur kan worden afgestemd op uw wensen, maar het maken van elk stuk ongeveer 2 of 3 voeten plein moet groot genoeg zijn. U wilt dat de structuur groot genoeg om op te zitten, maar het moet nog draagbaar zijn.

Vervolgens overdracht van de dimensies die u ervoor kiest om de stukken van triplex voordat je ze knippen. Plaats de multiplex op uw zaag en vervolgens een rechte snede.

Zodra je stukjes op de juiste maat gesneden hebt, moet je ze aan elkaar te hechten aan het frame van de compostering wc te vormen. Liggen de onderste stuk triplex naar beneden op de grond dat zal fungeren als de basis van het toilet. Plaats dan een van de zijstukken van de multiplex op de zijkant ervan gaan in een verticale wijze. U moet dan het hout schroeven boren in de zijkant van het stuk triplex. De schroef moet gaan helemaal door de buitenkant stuk triplex en in de zijkant van het onderste stuk.

Nadat je het eerste stuk van de kant op te krijgen, blijven doen dit helemaal rond de basis. Zodra u dit doet, moet je worden gelaten met een basis stuk triplex met 4 zijden die eraan verbonden zijn. Bevestig alle kanten op elkaar met houtschroeven ook. Laat de bovenkant open nu, en zorg ervoor dat de plastic bak past naar beneden in de kubus die u hebt gemaakt. Als het past, bent u vrij om te gaan naar de volgende stap. Als het niet past, moet u een ander stuk triplex naar het stuk dat is de verkeerde maat te vervangen.

U kunt dan laat de plastic bak in de wc-kader, terwijl je op de bovenste laag te zetten. Voor de bovenste laag van het toilet, zal je een stuk triplex die ingesteld kan worden op de top van het frame nodig. Zodra u dit stuk op de juiste maat gesneden, moet u ook een gat te snijden in het midden van de multiplex. Hierdoor wordt de opening voor het toilet zijn. Zodra u dit doet, moet je naar de wc-bril hechten aan de bovenkant van de multiplex.

Als je gaat worden met behulp van de wc buiten veel, zou je de buitenkant schilderen alleen voor wat extra bescherming. Giet vervolgens een aantal zaagsel of houtsnippers naar beneden in de bak, zodat het zal helpen breken het afval dat gaat in het toilet.