hoe je een draagbare kennel assembleren

Stap 1 Lay It Out

Stap 2 Start aansluiten

Stap 3 Draai It Up

Stap 4 Bevestig de deur

Stap 5 Put Up the Shade

De draagbare kennel is een prachtige manier om in staat om uw huisdier mee te houden tijdens het reizen. Het is gemakkelijk om een ​​draagbare kennel te maken met benodigdheden gekocht van uw lokale hekwerk winkel. Hieronder vindt u een overzicht van de leveringen die nodig zijn om uw eigen draagbare kennel assembleren te vinden.

U kunt er ook voor kiezen om draagbare kennel vloeren langs als dat nodig is voor uw omgeving te brengen.

Lay-out van de drie delen van uw draagbare kennel in een U-vorm. Laat de opening waar u de deur naar buiten gericht. Leg het voorste gedeelte en het hek, waar ze ook gaan. Leg de hardware die je nodig hebt naast elke hoek voor een gemakkelijke toegang wanneer u uw handen vol.

Beginnend met een van de zijstukken tot op zijn kant plaats het ruggedeelte direct aan op de grond. Losjes bevestig de hardware, zodat het is als een scharnier. Sta op de twee stukken en maak hoek van 90 graden begint om uw vak te vormen. Sta op de derde zijde en opnieuw te bevestigen uw hardware los te laten voor het aanpassen. Ga nu naar het voorpand dat de deur zal monteren op en bevestig deze ook.

Zorg ervoor dat uw kennel is vierkant. Maak eventuele aanpassingen als toen nodig starten om de bouten vast te draaien. Begin aan de ene kant en werk je weg rond. U moet ten minste twee stukken van hardware op elke hoek te hebben. Uw kennel is bijna voltooid.

Nu, met behulp van uw gemakkelijk tot deur kit te installeren. Bevestig de scharnieren aan één zijde van de opening. Zorg ervoor dat het opent en sluit vrij bevestig vervolgens de vergrendeling. Zodra u de vergrendeling sluit de eerste keer dat het zal zijn in de plaats voor opeenvolgende toepassingen.

Deze laatste en laatste stap is alleen nodig als je in een gebied dat schaduw vereist. De kap moet worden genomen met u elke keer Incase omstandigheden veranderen. Een goedkope manier om het op te houden is om het vast met kabelbinders. Ze kunnen worden afgesneden telkens wanneer u opstijgen de luifel. U kunt ook beleggen in bungee materiaal met haken om de installatie te vergemakkelijken.

De bovengenoemde stappen zullen moeten worden gedaan in omgekeerde richting naar de kennel neer te halen als dat nodig is. U kunt ervoor kiezen om de scharnieren los bijgevoegde verlaten en vouw de kennel op zichzelf met behulp van een zigzagpatroon. Dit maakt het mogelijk om tijd te besparen de volgende keer dat u uw kennel, maar het zal zwaarder maken omdat je het opheffen van de hele kennel in plaats van alleen stukjes.