hoe je een druppel blad tafel te bouwen

Hulpmiddelen en Benodigde materialen: d

Stap 1 – Snijd de houten platen

Stap 2 – aantasting Benen van Table

Stap 3 – Sand the Edges

Stap 4 – schroefmachine Legs

Stap 5 – schroefmachine Wood Pieces

Stap 6 – Haal het Base Ready

Stap 7 – Staple de raad omlaag

Stap 8 – Het plaatsen van de Butcher Paper

Een daling blad tafel is heel goed voor kleine ruimtes, omdat de zijkanten van deze tabel kan worden ingeklapt, zodat de gebruiker extra ruimte in de kamer. Dit is hoe de tafel dankt zijn naam. De tafel kan worden gemaakt met behulp van basisproducten uit de bouwmarkt.

Zag de 8 voet door 4 voet blad van hout in 4 voet door 4 voet vellen. Dit zal dienen als het bovenste gedeelte van de neerklapbare tafel. Snij de 2 inch bij 4 inch boards in 4, 36 inch lange stukken en 2 6 inch stukken met een zaag. De lange stukken zouden de poten van de tafel en 2, 6 stuks zal later worden gebruikt in het proces.

Bezoedelen de benen en laat ze goed drogen.

Eenmaal gedaan, zand de randen van het hout. Plek in de houten platen op elkaar, zodat ze kunnen 1, 8 voet bij 4 voet stuk vormen en plaats het midden een voet vanaf de rand van de tafel en snij ze. Schroef ze met behulp van schroeven en een boormachine. Zodra deze stap is uitgevoerd, ziet u twee houten platen samen met de scharnieren te hebben.

Dan u nodig heeft met een van de zijkanten naar de top van de daling blad tabel. Van de gekozen zijde, plaatst de poten van elk van de hoeken aan weerszijden van de poot. Vervolgens schroeft elk been in vanaf de top van de tafel met behulp van de schroeven en de boormachine en deze stap voor alle tafelpoten het uit te voeren.

Dan krijg greep van 2 stuks van 6 inch bij 4 inch bord en leg ze naast de scharnieren aan de onderkant van het tafelblad, met 2 inches direct aan de tafel en 4 inches op de daling blad kant. Met de hulp van een boormachine, schroef ze met behulp van de 4 inch schroeven. Deze stukken hout moeten kunnen draaien bij het neerleggen het blad.

Dan alles wat je hoeft te doen is om de tafel op zijn been te zetten met de daling blad dook recht. Daar ga je met je tafelvoet. Nu is het tijd om het oppervlak te snijden, zodat plek in de rollen van de raad van bestuur. Zowel de rollen moet kunnen goed passen op elk van de zijkanten van het tafelblad.

Met de hulp van een nietpistool, nieten het bord naar beneden.

Plaats onderaan de slager papier op het bord en maak het glad. Trim het met ongeveer een inch verleden waar bladeren zijn verdeeld. Vouw het natuurlijk en snijd de rand van het papier, zodat het een gladde rand te maken. Staple de andere zijden van het papier down under de zijkant van de tafelpoten te voeren en hetzelfde met de andere kant.