hoe je een frameloze douche deur op de glazen tegel te verankeren

Stap 1 – Plan voor de Gaten

Stap 2 – Meet the Hole

Stap 3 – Vind je boor

Stap 4 – Boor het gat

Stap 5 – de Anchor installeren

Stap 6 – Test de ankers

Stap 7 – volledige installatie

Omgaan met glazen tegel tijdens de installatie van een frameloze douche deur kan een beetje uitdagend, maar het is niets wat je niet kan omgaan met op uw eigen. Volg de onderstaande stappen om dit project te doen alles in je eentje.

Volg de stappen die nodig zijn om te bepalen waar de gaten moeten zijn voor uw ankers. Zorg ervoor dat al uw metingen zijn niveau, en erachter te komen waar de scharnieren van de deur zullen gaan. Maak een merkteken op de tegel voor de plekken waar je het boren zal zijn.

Het anker pakket moet komen met een aanbevolen gat. Het kan verstandig zijn om te meten uit maar een klein beetje groter dan dat om te voorkomen dat het kraken van de glazen tegels te zijn. Het gat zelf maar dient zich te houden aan het pakket eisen, zodat het anker niet los zitten in de muur. Merk op hoe groot het gat zal moeten worden.

Op basis van uw metingen, bepalen welke maat boor u nodig hebt. De meeste boren omhoog gaan in stappen van 1/8 inch. Gebruik iets dat zo dicht bij de grootte van het gat u nodig mogelijk. Aangezien veel van de plastic ankers een 3/16 boor (die niet beschikbaar is in glas bits) nodig heeft, moet u overwegen om een ​​steenboor voor het project.

Stel uw boor zoals gewoonlijk en beginnen langzaam het boren van het gat. Niet overhaast door dit deel van het proces, omdat die kan het glas te breken. Neem de tijd en breng lichte druk, langzaam malen van het glas weg. Na verloop van tijd, moet u een gat door te duwen. Indien nodig, zet een stukje hout onder de boor als een middel van ondersteuning. U kunt ook kijken naar het gebruik van een stuk plexiglas op de top van de gaten, zodat je de tegels vrij zijn van mogelijk krassen.

Gebruik een rubberen hamer of een hamer om licht te begeleiden het anker in de daarvoor bestemde gaten. Wees hier heel voorzichtig zijn om te voorkomen dat het raken van het glas. Gebruik een stuk afvalhout, indien nodig, met de hamer over een groter oppervlak. Doe dit totdat alle ankers op hun plaats zitten.

Voordat je de deur op te zetten, gewoon schroef de scharnieren zich in de ankers. Aan trekken wat dezelfde hoeveelheid druk die de deur wanneer deze is geïnstalleerd toepassen. U wilt ervoor zorgen dat alles is stevig genoeg om het gewicht van de deurklink, want het is breekbaar. Als het eraf valt, heb je een dure puinhoop o je handen.

Als de ankers worden getest en sterk, alles wat je hoeft te doen is het voltooien van uw installatie van de frameloze douche deur.