hoe je een intrekbare waslijn te bouwen

Stap 1 Zagen de Pine

Stap 2 Het snijden van de vorm

Stap 3 Markeer de Drilling Position

Stap 4 Klem de Pieces

Stap 5- het boren van de gaten

Stap 6- bevestigen Ankers

Stap 7 Spijkeren het frame

Stap 9- Opknoping de poelies

Stap 10- Stoute bouten Eye

Stap 11- Bind de touwen

Stap 12- Afwerking

Een Retractable Waslijn is het handigste hulpmiddel om wasgoed te drogen vooral voor mensen die wonen in huizen of appartementen en beschikken niet over een ruime achtertuin voor dit doel. Hoewel er genoeg alternatieven geen van hen bieden een meer ruimtebesparend en gemakkelijk te installeren interface. Je kan het zowel binnen als buiten te gebruiken en de hoogte volgens uw gemak. Het opzetten van een intrekbare waslijn is helemaal niet stoer en inderdaad is een leuk project om te proberen je hand op.

Eerst moet je de grenen of multiplex bars zag in twee even lange bars. De uiteinden van de beide bars moet 20 inches lang. Draag oogbescherming voor de ogen te beschermen tegen splinters of zaagsel.

Na de dennen zijn verdeeld in twee helften, moet je ze vorm te geven door naar behoren het snijden van de randen.

Nu markeren de plekken die moeten worden geboord met een potlood zijn. Zorg ervoor dat de plaatsen te boren van dezelfde afmetingen.

Na het markeren van de boor- posities, klem zowel van de dennen helften bij elkaar en gebruik de zaag ze een gewenste vorm voor de waslijn te geven.

De volgende stap is om de gemarkeerde posities te boren gaten die plaats biedt de pennen met een diameter van 20 mm te maken. Zorg ervoor dat u de juiste boor gebruiken.

Schuur de randen en gebruik PVC lijm op de pennen zijn plaats te houden. Breng de lijm en breng de pluggen in de gaten aan beide uiteinden.

Neem een ‚Äč‚Äčkogel door het hoofd nagel en gebruik een hamer om deze in te voegen in het frame door middel van de pluggen. Houd ze al enige tijd in een beveiligde plaats te laten de lijm droog en het stuk naar behoren op te lossen.

Stap 8- Verankering de Eye Hooks

Neem twee haken en ogen verankeren ze op de Pine bar houden van een afstand van ongeveer 6 voet ertussen.

Na verankering, is het tijd om de beide poelies hangen. Terwijl je dit doet zorg ervoor dat elke poelie zo ver mogelijk van het anker klem te houden.

Neem twee bouten oog en achterhalen van de exacte centrale posities van het einde delen van de intrekbare waslijn. Schroef nu het oog bouten in het centrum en past ze stevig vast.

Neem elk uiteinde van het touw en bind het met een oog bout stevig vast. Zorg ervoor dat het is goed beveiligd. Trek het touw en stop het in de eerste katrol. Nadat je dit hebt gedaan, trek het touw door de tweede poelie.

Tenslotte bind het einde van het anker klem. Uw intrekbare waslijn is nu klaar voor gebruik. Tijdens het installeren van uw drooglijn zorg ervoor dat het ten minste twee-en-een-half voeten of 60 mm boven ooghoogte. U kunt eenvoudig trek de waslijn om het te passen in een beperkt opknoping ruimte. Uw waslijn moet stevig genoeg zijn om de last van de dagelijkse wasgoed te dragen voor alle gezinsleden zijn.