hoe je een magnetron aan uw buitenkeuken passen

Stap 1 – Fit

Stap 2 – Afdichting

Stap 3 – Gebruik

Stap 4 – Schoonmaken

Stap 5 – Vermogen

Een handige aanvulling op uw outdoor keuken is een magnetron. Het zal u laten dingen snel en netjes te koken, en ook opwarmen restjes. Gezien de beperkte ruimte in een buitenkeuken, het aanbrengen van een magnetron in de ruimte en het houden van het uit van het weer kan een uitdaging zijn. Dat zijn niet de enige factoren die u moet overwegen met een magnetron in uw buitenkeuken, echter.

Er zijn verschillende maten van microgolf over, en een klein eenvoudig persen in een klein gebied van het werkblad van buitenkeuken. Als teller ruimte is op een premie, kunt u andere keukenapparatuur te zetten op de top van de magnetron. Ga voor de kleinst mogelijke magnetron u kunt vinden. De moderne ovens moet nog steeds krachtig genoeg om al uw behoeften te behandelen.

Aan het einde van de buitenkeuken seizoen moet u altijd uw magnetron te verplaatsen naar een droge, overdekte plaats. Laat het nooit buiten de hele winter. Reinig het grondig elk voorjaar voordat u het buiten terug te zetten.

Om het te beschermen tegen de elementen te houden, terwijl het buiten, zorgen ervoor dat het beschermd tegen regen en wind door een muur, waardoor met name zeker dat de achterkant van de oven bedekt is. De plug gebied moet ook zorgvuldig worden beschermd tegen water. Om te zien dat dit gebeurt, moet de stekker in een waterdichte doos. De uitlaat moet een aardlekschakelaar type zijn.

Deze zijn ideaal voor outdoor locaties waar nattigheid en vocht een probleem, omdat het naar beneden zal worden afgesloten in het geval van een probleem en wordt voorkomen dat mogelijke elektrische schokken wanneer u het apparaat gebruikt kan worden.

Je zult zo veel gebruik van de magnetron buiten te maken zoals u zou doen in de keuken. Dit betekent dat soms zal het uitgebreid gebruik hebben en op andere momenten is er gewoon zitten. Als een extra manier om de magnetron tegen mogelijke waterschade te beschermen, als het niet in gebruik is moet je een ingerichte plastic cover houden over. Zoals het is gemonteerd zal het niet af te blazen en het zal het water weg te houden.

U moet uw magnetron schoongemaakt na elk gebruik te houden. Gebruik water en zeep en zorg ervoor dat veeg al het vuil en puin. Dit zal ongedierte en mieren uit de buurt van de magnetron te houden. Probeer de binnenkant van de magnetronoven reinigen ook. Kleine stukjes van voedsel kan vinden hun weg daar en insecten aan te trekken. Gooi alle puin in een vuilnisbak.

Zorg ervoor dat u voldoende kracht in je outdoor keuken om uw magnetronoven lopen samen met andere apparaten. Als je onderhoudend bent, het laatste wat je wilt is om een ​​breaker te blazen. Bereken de hoeveelheid kracht die je buitenkeuken gaat opgesteld, in totaal tot de stroomsterkte van al uw apparatuur. Zorg ervoor dat u een circuit dat groot genoeg is te gebruiken. Vergeet niet om uw GFCI stopcontact na te kijken elk jaar.