hoe je een patio schaduw op te bouwen

Stap 1 instellen De Foundation

Stap 2 Bevestigen van de berichten

Stap 3- The Shade

Stap 4 Secure IT

Stap 5- Paint It

Het installeren van een patio schaduw in je achtertuin kan een goede manier om u te verhogen buitenleven ruimte. Of u nu kiest voor een patio schaduw luifel of de meer traditionele patio schaduw dekking te installeren bent u zeker om de schaduw ze bieden op warme zomerdagen te waarderen. Ofwel is relatief simpel te maken.

U moet de stichting na 8 tot 10 voet apart gezet voor de lengte en breedte van uw gewenste patio dekken. Graaf het gat voor de basis en plaats in de stichting buizen, meng de beton en vullen naar de top en zorg ervoor dat de bevestigingsbeugel plaatst voor uw berichten. Zorg ervoor dat de stichting niveau uit post te plaatsen of uw schaduw zal ongelijkmatig zijn. Zorg voor voldoende droogtijd vóór het monteren van de berichten. 48 uur moet genoeg tijd.

Gebruik 5 inch bouten aan je berichten koppelen aan uw stichting steunen. U moet voor een pre-boor en gebruik maken van een ring en moer combo om de bout stevig te bevestigen. Hang extra posten op de top van uw stichting berichten aan het frame van de 2×2 hout die zullen worden verspreid over de top van de schaduw te vormen.

De kap zal worden verstrekt door de aanleg van meerdere 2×2 kaarten van dezelfde lengte over de bovenkant. De afstand kan variëren, maar de makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat zij in overeenstemming is om een ​​twee inch blok hout te gebruiken als afstandhouder tussen de vaste stuk hout. Schroef in een 2×2 op een moment werk je weg over te brengen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​beugel te gebruiken voor elke 2×2 bord. Dit kan uiteindelijk het maken van uw project verhoging van de begroting wel.

Brace de bovenste hoeken van uw structuur met 2×4 beugels. U wilt ervoor zorgen dat uw terras schaduw blijft op zijn plaats voor meer dan de volgende storm wind. De beugels worden aangebracht onder een hoek om beide zijden van de hoeksteun. U kunt bouten of schroeven. Als u schroeven gebruikt zorg ervoor dat voorgeboorde gaten te maken en maak veilig met ringen en moeren.

Kies voor een goede kwaliteit outdoor verf of een vlek die is weerbestendig. Door dit te doen zult u uw investering in tijd en geld te beschermen. Bedek de hele structuur in te vullen alle gaten en kieren. Indien nodig zand het hout voor het schilderen of vlekken te maken glad en zelfs.

Je hebt veel keuzes voor materialen bij de bouw van een patio schaduw. Er is hout, steen, baksteen, stucwerk en houtcomposiet om uit te kiezen.

Zorg ervoor dat u een stevige, vlakke ondergrond te beginnen. Kies dan voor het materiaal dat je het gevoel het beste is voor uw structuur. Allen hebben voor-en nadelen in het gebruik van om te bouwen. Neem contact op met uw steden bouwcommissie om ervoor te zorgen dat je volgt alle voorschriften.