hoe je een sauna deur op te bouwen

Stap 1 – Maatregel en Cut Multiplex

Stap 2 – Snijd In Glazen Ruimte

Stap 3 – Meet en Cut Cedar

Stap 4 – Breng Isolatie

Stap 5 – Breng Cedar Panels

Stap 6 – Breng Hardware

Een sauna deur is een zeer belangrijk onderdeel van een sauna. Net als de deur naar een huis is uitnodigend, aantrekkelijk en vooral functioneel, dus moet een sauna deur. Vanwege de hitte en vochtigheid in een sauna, moet uw saunadeur worden gebouwd op een manier om deze omstandigheden te weerstaan ​​en niet onderworpen aan kromtrekken. Een sauna deur kan al het hout met geïsoleerde kern of gebouwd met isolatieglas zijn. Het bouwen van een sauna deur niet extreem moeilijk met de juiste tools en instructie. Volg deze stappen om je eigen sauna deur op te bouwen.

Een saunadeur kleiner dan traditionele deuren vanwege het feit dat hoe kleiner de deur, hoe effectiever de sauna zijn bij het handhaven temperatuur. Meet de multiplex aan de afmetingen van 24 inch x 72 inch. Zodra u de afmetingen van uw triplex hebt gemarkeerd, gebruik je zaag vakkundig snijd de deur.

Hoewel een sauna deur compleet hout kan zijn, kunt u ook een opening in uw triplex voor gehard glas toe te voegen, zodat u meer natuurlijk licht kan toestaan ​​in uw sauna. Snijd een gedeelte in de deur naar de afmetingen van de grootte glas u wilt uw deur havein.

Cedar is een hoge kwaliteit hout dat de druk van extreme hitte kan weerstaan. Meet en snijd de ceder aan de afmetingen van uw triplex deur. Gebruik uw router zaag tand maken en groef eindigt op uw ceder. Dit zal toelaten uw deur stevig worden gebouwd en warp voorkomen.

Aan de kant van de deur die je zal overwegen geconfronteerd in uw sauna, wil je een zwaar gewicht aluminiumfolie te plaatsen op het oppervlak en gesneden om de afmeting van de deur zodat u te compenseren voor het glasraam ruimte. De glanzende zijde van de aluminiumfolie moet naar boven om de warmte reflecteren van de deur en terug in de sauna. Zodra u de folie op zijn plaats, gebruik maken van de houtlijm spaarzaam aan de andere kant en de plaats tegen het hout. Laat de lijm te drogen.

Zodra de isolatie droog is, kunt u nu plaats je ceder panelen over de bovenkant van de multiplex. Met behulp van de tand en groef methode, droge plaats de panelen op de multiplex om te controleren voor een perfecte pasvorm. Zodra de fit zijn vastgesteld, gelden houtlijm op de groef van de panelen en plaats ze op het multiplex. Zodra dit is gebeurd, zet de panelen om de multiplex. Herhaal de handeling aan de andere zijde van de deur. Uw saunadeur is behoorlijk zwaar op dit punt.

U bent nu klaar om hardware toe te voegen aan uw deur. Om veiligheidsredenen, sauna deuren openen naar buiten en niet naar binnen. Pas uw scharnieren en handgrepen op de juiste wijze.