hoe je een schoorsteenkap bouwen

Stap 1 – Meet voor uw schoorsteenkap

Stap 2 – Knip de Basis van de schoorsteenkap

Stap 3 – Monteer de Base

Stap 4 – Maak de Mesh Top

Stap 5 – Maak de Cap

Stap 6 – Installeer de Cap

Een schoorsteenkap kan een essentieel onderdeel van uw huis, omdat het voorkomt dat de dieren, bladeren en puin van het vallen in uw schoorsteen. Sommige van deze eenheden daadwerkelijk kan drama en esthetische aantrekkingskracht toe te voegen aan een schoorsteen, en anderen zijn gewoon gemaakt om goed te werken. Er zijn een paar verschillende soorten schoorsteenkappen die er zijn, afhankelijk van de fluit stijl van uw toestel. Probeer om deze gids te passen aan uw situatie. Deze is gemaakt voor vierkante of rechthoekige eenheden, maar u kunt aanpassen aan door degenen aan te passen. Voor de basisprincipes achter schoorsteenkappen, echter, lees de gids hieronder.

Een schoorsteenkap is in feite een metalen basis die zit langs de rand van uw schoorsteen, overgoten met een maaswijdte doos en een metalen kap daarboven. Om plannen uit de bouw van je pet, eerst de randen van de schoorsteen te meten. U vindt het zich te houden wil de dop o deze velg zo te meten hoe lang het is aan elke kant en hoe dik het is. Maak niet van die metingen.

Zodra yo weten hoe dik en lang elke zijde van de schoorsteen is, kunt u uitzoeken welke maat je je basis te zijn nodig. In wezen, zult u vier stroken moeten gaan op de top van de schoorsteen, en je moet nog vier even grote strips naar een hoek van 90 graden met die maken en houden het gaas top plaats. Snijd twee van elk stuk dat overeenkomt met de metingen u namen before.Make dat ze allemaal en op die dezelfde dikte als ze niet.

Om de basis te maken, beginnen met het aan elkaar lassen van elk paar metalen platen, zodat ze vormen zelfs 90 graden hoeken. De las wordt langs de lange zijde van de plaat. Zodra alle paren worden gedaan, zet ze op, zodat het na te bootsen de bovenkant van uw schoorsteen. Deze wll lijken op een vlakke rechthoek met elk van de gelaste stukken naar boven op de binnenkant van de rechthoek. Al uw stukken moeten ontmoet op een hoek. Lassen die hoeken samen.

Cu uit stukken van gaas die duim hoog en even lang als elke zijde van de binnenste rechthoek gewoon bij elkaar gelast. Snijd vervolgens een mesh rechthoek die is even groot als die innerlijke rechthoek. Lassen elk stuk gaas aan de overeenkomstige kant behoort en lassen de hoeken. Je moet een mesh streep op de top van de basis nu hebben. Plaats de mesh rechthoek op de top van deze en las het op.

De laatste cap is gewoon een stuk van uw plaatwerk snijden een inch groter dan je innerlijke rechthoek helemaal rond. Knip dit uit en lassen boven het gaas. Buig de randen iets naar beneden.

Voor de installatie, ofwel gebruik metselwerk lijm of boor gaten in de bodem om het te hechten met metselwerk ankers.